Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Varumärke

Åbro gör sommarkollektion av Ey'bro

Publicerad: 9 juni 2021, 11:31

”Ett stort intresse och efterfrågan på klädesplagg med just varumärkets logotyp och manér”, säger Åbros marknadschef.


Ämnen i artikeln:

Åbro

Ölen Ey'bro släpptes på Systembolaget i början av september 2020. Historien bakom är ett bryggeriet ville väcka ett videoklipp till liv som publicerades på Youtube 2008 där Eminem och Proof dricker Åbro – och kallar det ”Ey’bro”.

Nu lanserar Åbro Bryggeri en webbshop och sommarkollektion för ölvarumärket. Utöver badshorts, baddräkt och gnuggisar för Ey'bro ingår även hawaiiskjorta med matchande badtofflor från Kung, fiskarhatt med matchande t-shirt från Bron, keps samt en uppblåsbar bad-ölburk till poolen från Fem komma tvåan.

Enligt ett pressmeddelande riktar sig webbshoppen till inbitna fans av bryggeriets varumärken. Sommarkollektionen släpps i begränsad upplaga och planen är att släppa en ny kollektion av produkter till vintern. 

– Sedan lanseringen av EY’BRO har det varit ett stort intresse och efterfrågan på klädesplagg med just varumärkets logotyp och manér. Det känns därför extra roligt att kunna släppa en sommarkollektion, säger Cornelia Dunge, marknadschef på Åbro Bryggeri i en kommentar. 

Webbshoppen har tagits fram i samarbete med Påhlsons Daylight AB och Åbro Bryggeri.

Ämnen i artikeln:

Åbro

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.