tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Varumärke

Åbro svarar på Eminems virala klipp 

Publicerad: 1 september 2020, 13:08

Ett klipp som publicerades på Youtube 2008 där Eminem och Proof dricker Åbro – och kallar det ”Ey’bro” – har hittills genererat över en miljon visningar. Efter 12 år har Åbro äntligen fått möjlighet att släppa det nya ölet Ey’bro som är en blinkning till det virala klippet.

Ämnen i artikeln:

ÅbroIdentity Works

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


 

Ey’bro  släpps på Systembolaget den 1 september och är enligt Åbro själva en ljus lättdrucken lager som passar bäst i sällskap med vänner. Nu hoppas de såklart kunna dra nytta av det virala klippet som Resumé rapporterade om när det begav sig.

– Tyvärr äger inte vi rättigheterna till videon på Eminem så vi kan inte använda oss av den och alkoholreglerna i Sverige är väldigt restriktiva. Men vi hoppas att många sett videon och förstår kopplingen mellan Ey’bro och Åbro, säger Amelie Dunge, marknadschef på Åbro i en kommentar.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.Identity Works står för förpackningsdesignen och den kreativa systerbyrån IW Edition har tagit fram filmer som drar flirten med Eminem ett steg längre. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

– Det här var ett jätteroligt projekt som vi gjort tillsammans med Åbro. Designen och konceptet är en kärleksfull hyllning till vänskap. En lekfull design som blandar hårt och mjukt och riktar sig till bros av alla dess slag (och kön), kommenterar Sara Modigh, designer på Identity Works.

Förpackningarna är designade av Sara Modigh och Anna Karlin på Identity Works.

Lanseringskampanj av Felicia Nilsson och Ida Colliander på IW Edition. 

Filmerna är animerade av Johan Holm.

Varumärkeschef Åbro: Camilla Widéen.

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev