måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Varumärke

Acne bakom nytt varumärke inom beauty tech – lanserar Comis

Publicerad: 13 december 2022, 13:45

Acne är byrån bakom varumärkesstrategi, naming, visuell identitet och språklig tonalitet.

I går, den 12 december lanserades Comis – ett innovativt hudvårdsmärke som kombinerar nyskapande förpackningsdesign, avancerad nanoteknologi och högkvalitativ hudvård.

Ämnen i artikeln:

AcneVarumärkeVarumärkenKampanjPR-kampanjReklamkampanj

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Acne bakom står bakom varumärket Comis och genom lanseringen hoppas grundarna David Lauwiner och Dennis Ericsson bygga en ny nivå inom segmentet hållbar hudvård genom produkterna som kombinerar effektiva ingredienser med innovativ teknologi. 

Comis lanseras med sin första produkt som heter ”True Tan”, en revolutionerande self tan med vårdande och mjukgörande egenskaper. Acne är byrån bakom varumärkesstrategi, naming, visuell identitet och språklig tonalitet. Acne har en lång och gedigen historia av att hjälpa varumärken inom skönhet och livsstilssegmentet så som till exempel Byredo, Colekt, Hershesons, Westman Atelier, The Every med flera. 

– Vi är otroligt tacksamma att vårt brand team har fått förtroendet att jobba fram ett övergripande varumärke med alla beståndsdelar för Comis, vi tror starkt på produkten och den positionering varumärket nu tar på marknaden, säger Adam Springfeldt executive creative director, Acne, i ett pressmeddelande.

”Vår önskan är att långsiktigt förändra en hel bransch och vi ser Comis som ett verktyg att göra det”

Idén till Comis uppstod då Dennis Ericsson och David Lauwiner såg en lucka på den globala marknaden för ett varumärke som förenar högkvalitativa produkter och användarvänlig innovation inom en fortsatt snabbväxande hudvårds- och skönhetsindustri.

Acnes arbete har präglats av ambitionen att erbjuda ett mer sofistikerat och samtida alternativ inom brun utan sol-kategorin men samtidigt bibehålla en tydlighet kring vad som erbjuds.

Filip Tysander, grundaren av Daniel Wellington, står också bakom varumärket som lanseras på den svenska och tyska marknaden vecka 50.

– Drivkraften bakom varumärket är vår önskan att långsiktigt förändra en hel bransch och vi ser Comis som ett verktyg att göra det. Vi vill visa att det finns ett smartare alternativ, en mer hållbar lösning, som passar dagens medvetna konsumenter på en global nivå, säger David Lauwiner och Dennis Ericsson, båda operativa grundare av Comis.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev