Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag04.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Varumärke

Ägaren efter Paolo Robertos sexköp: ”Paolos kommer att läggas ner”

Publicerad: 20 Maj 2020, 13:33

Ken Nygren är head of marketing & brand på Evanoff Group. Till höger syns skärmdump från Paolo Robertos intervju i Tv4 i samband med avslöjandet.

Foto: Press & Tv4

Matvarumärket Paolos stod rustade inför en tillväxtresa, när allt raserades över en natt. Kvar står ägaren Evanoff Group, som inte ser något annat val än att lägga ner varumärket. ”Det är väldigt tråkigt med tanke på hur liten del av ”Paolos” som egentligen har med personen att göra”, säger Ken Nygren, head of marketing & brand på Evanoff Group.


Ämnen i artikeln:

Paolo Roberto

För den som följer mediebevakningen i Sverige är historien bekant vid det här laget. Under fredagsmorgonen gick tv-profilen, boxaren och entreprenören Paolo Roberto ut på sina sociala medier och berättade

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Paolo Roberto

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.