Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Varumärke

Bjurfors lanserar nytt varumärke tillsammans med M&C Saatchi

Publicerad: 25 maj 2021, 08:40

Mäklarföretaget lanserar ”exceptionella hem” under det nya varumärket Bjurfors Beyond.


Ämnen i artikeln:

BjurforsM&C Saatchi

För nio år sedan började Bjurfors paketera exklusiva bostäder under ett koncept. Omgörningen av exklusivitetserbjudandet kommer i samband med att företaget lanserar en ny webbplats. Bjurfors ersätter därmed sitt koncept Bjurfors Exklusiv med Bjurfors Beyond. Ett varumärke som ska samla ett par hundra drömvillor, paradvåningar, och fritidsboenden som sticker ut.

– Bjurfors Exklusiv har tjänat oss väl i nio år. Nu är det dags att uppgradera och då väljer vi att göra det under namnet Bjurfors Beyond. Ett namn som ramar in den lyxiga känsla vi vill förmedla och som också fungerar internationellt, säger Camilla Revå Axby, marknadschef på Bjurfors i en kommentar.

Bjurfors Beyond ska förmedla de mest exklusiva objekten både i Sverige och utomlands. Utvalda bostäder där utgångspriset inte sällan överstiger 20 miljoner kronor.

Bjurfors har tagit fram det nya varumärket tillsammans med kommunikationsbyrån M&C Saatchi Stockholm. Arbetet följde utvecklingen av den nya varumärkesstrategin för hela Bjurfors.

– Kunden som Bjurfors Beyond vänder sig till är en medveten och framåtlutad person med höga krav på service, kvalitet och helhetsupplevelse. Det behövde det nya varumärket, dess innehåll och design svara upp mot. Samtidigt ville vi genomgående förmedla en mer samtida, diskret exklusiv och självsäker känsla. Lite som den där hemliga åtråvärda communityn man gärna vill vara en del av. Ett varumärke som, precis som namnet antyder, är bortom det vanliga, säger Klara Eide strategichef på M&C Saatchi i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

BjurforsM&C Saatchi

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.