Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Varumärke

Coop tar nästa steg i reklamsamarbetet – lanserar varumärke med Lotta Lundgren

Publicerad: 12 maj 2020, 07:57

Nästa vecka börjar Coop sälja köksserien Lotta L, namngiven efter Lotta Lundgren som har gjort tv-reklam för Coop i drygt tre år.


Ämnen i artikeln:

Lotta LundgrenCoop

Med undantag för korta avbrott i samband med att Lotta Lundgren haft tv-uppdrag för SVT har den tidigare copywritern och matprofilen varit ansiktet utåt i Coops matdrivna reklamfilmskoncept (framtaget av Forsman & Bodenfors) sedan början av 2017.

Nu kommer nästa steg i samarbetet. Den nya köksserien Lotta L., som finns i butik med start nästa måndag, har tagits fram i samarbete mellan Coop och Lotta Lundgren. Det rapporterar Butikstrender

Serien består inledningsvis av produkter som stek- och kokkärl, skärbrädor, knivar och verktyg i pressad bambu.

– Man ska vara väldigt snäll mot sina köksredskap, de är ens närmaste arbetskamrater i köket. Inte minst i tider där matlagning hemma nästan blivit det enda vi kan hålla på med, är det kanske dags att fundera på en uppsättning verktyg som gör de där stunderna vid spisen lite enklare och gladare, säger Lotta Lundgren i en kommentar. 

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Lotta LundgrenCoop

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.