onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Varumärke

Efter succén med Caia – Bianca Ingrosso lanserar nytt varumärke med influencerkollega

Publicerad: 5 maj 2022, 08:24

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge tar klivet in på smyckesmarknaden.

Ämnen i artikeln:

NyheterInfluencer marketingBianca IngrossoCaia CosmeticsVarumärkeVarumärken

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Bianca Ingrossos sminkbolag Caia cosmetics har inte varit annat än en braksuccé. Nu lanserar hon ytterligare ett varumärke, den här gången i samarbete med influencerkollegan Lovisa Worge. Duon har den senaste tiden hintat om att de har något på gång och nu presenterar de smyckesvarumärket Ani. Smyckena designas av profilerna själva och tanken är att lägga sig i mellanprissegmentet med en prislapp på mellan 600 och 1200 kronor.

– Jag fick ett armband av Lovisa i present för drygt två år sedan, en typ av kompissmycke – jag fick ett, och Lovisa köpte ett likadant till sig själv. Gesten skulle symbolisera ”jag bär dig, du bär mig. Armbanden höll inte särskilt länge, och vi började fundera på varför smycken som håller alltid måste vara dyra, vilket blev grunden till Ani, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

Varumärket lanseras tillsammans med entreprenören Tomaj Sangchi. Sangchi grundare och drev under flera år smyckesbolaget Tom Hope, efter ekonomiska svårigheter sålde han dock hela sin andel i juli förra året. Med i styrelsen för Ani finns även Caia cosmetics vd och medgrundare Mikael Snabb.

– Vi har i ett års tid arbetat stenhårt med att bygga Ani. Lanseringen har vi skjutit på i två omgångar, då vi inte är intresserade av att lansera någonting som känns till 98 procent bra - det måste vara 100 %. Vår första kollektion ’Best friend collection’ är framtagen för att bäras såväl till vardags som till fest. Våra smycken är designade för att passa alla tillfällen, säger Lovisa Worge.

– Vi vill bygga ett långsiktigt varumärke. När någon ska köpa en gåva vill vi att den personen ska tänka på Ani. Tillsammans har vi skapat någonting unikt och fantastiskt – jag är så lycklig att nu kunna berätta att vi äntligen lanserat, säger Bianca Ingrosso.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev