Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Varumärke

Hedvig öppnar butik – erbjuder designobjekt för de som tecknar hemförsäkring

Publicerad: 12 april 2021, 08:06

Hedvig öppnar egna butiken Hedvig Goods där försäkringsbolagets kunder kan välja bland över 100 vintage- och designobjekt som har handplockats av inredningsstylisten Linnéa Salmén.


Ämnen i artikeln:

Hedvig

2018 gav sig Hedvig in på försäkringsmarknaden med en utmanande approach både i erbjudandet och i kommunikationen. Nu öppnar försäkringsbolaget en egen butik där de som tecknar en hemförsäkring.

Hedvig Goods består av 100 objekt som är en blandning av vintagemöbler och nyproducerade verk av lokala kreatörer och konstnärer. Med butiken vill Hedvig göra den ”nödvändiga hemförsäkringen till något mer lustfyllt”.

– Att skaffa och använda sin hemförsäkring har historiskt varit något extremt tråkigt. Vårt mål är att ändra på det. Hemförsäkring är i grunden ett skyddsnät som ger trygghet i vardagen. Men vardagen behöver också fyllas med det där lilla extra. Därför är vi otroligt glada över att samarbeta med Linnéa som har hittat dessa unika och fantastiska objekt, säger Petter Swanberg, creative lead på Hedvig i en kommentar. 

Kunderna som väljer att teckna ett års hemförsäkring i butiken får välja bland objekten.  Allt har handplockats av inredningsstylisten Linnéa Salmén.

– Hedvig Goods är ett drömprojekt för mig eftersom jag brinner för inredning och ständigt är på jakt efter unika vintageobjekt som sticker ut och som ingen annan har. Många hem ser likadana ut i dag och jag vill gärna bidra till att man vågar tänka annorlunda, säger Linnéa Salmén i en kommentar.  

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hedvig

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.