Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Varumärke

Michaela Fornis nya giv – ska bli techentreprenör

Publicerad: 13 oktober 2020, 11:32

Baby Journey har grundats av Damon Foroozesh, Timothy Forni och Michaela Forni.

Foto: Press

En app som samlar information för den som väntar eller just fått barn. Så sammanfattas Michaela Fornis nya affärsidé Baby Journey.


Ämnen i artikeln:

Michaela Forni

Influencern Michaela Forni har bland annat byggt sin karriär med sin blogg, och Instagramkonto med över 100 000 följare. De senaste åren har hon dock börjat bredda sin egen verksamhet, bland annat genom lanseringen av det självbetitlade digitala magasinet Forni. Hon investerat i ett bolag som tillverkar yogamattor. 

Nu tar hon ytterligare ett kliv i samma riktning, och lanserar appen Baby Journey tillsammans med sin man Damon Foroozesh, medgrundare av Cure Media och Timothy Forni, utbildad hälsoinformatiker. Idén till appen formades under parets första graviditet, och samlar information och checklistor riktade till både den som väntar barn och den som just fått barn. 

– Jag gillar tanken på att bygga en hel värld kopplad till graviditeten och ens bebis, vilket blev starten på Baby Journey för min och Damons del. Vi kom hela tiden på saker vi hade velat ha i de appar vi då använde men framför allt: önskan om att egentligen bara behöva en app under den här otroliga resan. Vi märkte även att många gravida eller nyblivna föräldrar kunde känna sig ensamma och oroliga. Genom att dela den här upplevelsen med flera samt kunna följa andra gravida i Baby Journey så hoppas vi kunna ändra på det, säger Michaela Forni i ett pressmeddelande.

Baby Journey har tagit drygt två år att ta fram. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Michaela Forni

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.