Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Account Manager

Bonnier News AB /Dagens Industri, Stockholm

Ansök nu

Ser du det som en fantastisk möjlighet att få arbeta i en föränderlig entreprenöriell miljö hos en stor mediekoncern i framkant? Har du dessutom erfarenhet från försäljning och långsiktiga kundrelationer samt ett intresse för digitalisering? Vi på Di-gruppen vill utvecklas tillsammans med dig och behöver nu förstärka vårt företagsteam med en Account Manager.

Om tjänsten

Di Företag är en del av Di-gruppen som arbetar med att erbjuda större företag digitala licenslösningar. Våra titlar inkluderar bland annat Dagens Industri, Aktuell Hållbarhet, Byggindustrin, Dagens Medicin, Dagens Media, Dagens Samhälle och Resumé. Med en licenslösning ger företagen sina medarbetare digital access till Di-gruppens unika innehåll för att de ska kunna hålla sig uppdaterade på marknaden, branschen och näringslivet. Vi arbetar med värdebaserad försäljning där vi etablerar nära och långsiktiga partnerskap med våra kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager ansvarar du för utveckling av både nya och befintliga kunder. Det blir viktigt för dig att bearbeta och stärka affärsrelationer med nyckelpersoner inom företag och organisationer. Säljcykeln kan variera i längd, vilket kräver tålamod och en förmåga att kontinuerligt hålla dialogen varm. Du har en egen budget och mäts på finansiella mål. Din pipeline består dels av inkommande leads, men till stor del ansvarar du för din egen prospektering.

Du kommer till exempel att:

  • Hitta nya kunder och etablera behovsanpassade lösningar.

  • Förhandla samt skapa långsiktiga relationer med beslutsfattare hos kund.

  • Utveckla relationen med befintliga kunder för att stärka samarbetet, skapa långsiktiga relationer och öka försäljning samt kundnytta.

  • Fokus ligger på digitalisering av läsandet och att växa affären genom att fler medarbetare hos kund får tillgång till Dagens industri.

  • Ta affären från lead till avtal samt hantera offerter och övrig säljrelaterad administration kring affären.

Tjänsten passar dig som drivs av att arbeta med värdebaserad försäljning för starka varumärken i en snabbväxande digital mediebransch. Du trivs i en miljö av journalister och experter, i en roll där anknytning till näringsliv och företagande är starkt. Dessutom är det här en roll där du får vara med och påverka utformning och bygga upp rollens karaktär i samråd med chefen och teamet.

Kvalifikationer

  • 1-2 års erfarenhet av värdebaserad försäljning med goda resultat - du ska kunna ge konkreta exempel på tidigare säljsiffror.

  • Kunskap om och intresse för digitalisering och transformation.

  • Goda kunskaper i presentationsteknik och förhandling.

Det är meriterande om du..

  • Har erfarenhet från att arbeta i Salesforce

  • Har arbetslivserfarenhet från en start-up miljö och/eller ett företag med etablerade relations- och värdebaserade säljprocesser

Som person är du resultatinriktad och affärsmässig; du strävar alltid efter att nå dina uppsatta mål. Du har ett öga för affärsmöjligheter och förmågan att prestera i en föränderlig miljö. Det är viktigt att du kan samarbeta internt och är externt relationsskapande för att inge långsiktigt förtroende hos kunder och intressenter. Du drivs av att ta dig an utmaningar arbetar effektivt och självständigt. Då du kommer att arbeta i ett mindre team så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper som exempelvis attityd, energi och lösningsförmåga.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Lön: Fast + rörlig enligt överenskommelse

På Dagens industri arbetar cirka 150 personer men du blir en del av ett sammansvetsat team bestående av sex personer som arbetar med försäljning, marknadsföring och systemstöd. Tillsammans sitter vi i ”DN-huset” på Gjörwellsgatan 30, nära Kungsholmen i Stockholm.

Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

https://www.di.se/foretag/

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan!

Urval sker löpande.

OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-09-01

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News