Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Art Director

BLCK Communication, Stockholm

Ansök nu

Vi på BLCK söker en Art Director.

BLCK Communication är en liten mellanstor byrå, fortfarande i tillväxtfas och med tydlig start-up känsla. Entreprenörskap är en viktig hörnsten för oss oavsett om vi blir några fler, bra om du kan tänka som en entreprenör. Och just nu söker vi nya medarbetare som vill vara med att driva utvecklingen framåt.

Vi är just nu 20 personer och sitter på GT30, i egna lokaler, men med alla de fördelarna som ett ”creative office space” som GT30 erbjuder. Vår ambition är tydlig: vi vill inte bli en stor byrå, utan vårt motto är att ha riktigt bra kunder och riktigt bra medarbetare på en byrå som kunderna verkligen vill jobba med.

Våra kunder är majoriteten stora, kända varumärken där vi ofta jobbar med breda uppdrag som sträcker sig över alla kanaler, både lokalt, men också nordiskt och globalt.

Mycket av det BLCK gör handlar om att förstå kundens affär. Det gäller alla medarbetare, inte bara strateg eller projektledare. Kundens uppdrag i centrum är viktigt och kreativiteten hittar vi inom det.

Vi växer, men är fortfarande en relativt liten och prestigelös struktur. Att hjälpa till och kavla upp ärmarna gäller för alla och inga jobb är för små eller ”fula” utan vi jobbar alla som ett team för att hitta lösningar.

Vår nya Art Director måste vara bred. Det betyder att kunna ta sig an uppdrag av olika karaktär. Du jobbar med allt från en plattform, till film, , till social media annonser, till printar, till produktfolder. Eller kanske till och med designar en power point. Du är helt bekväm i att driva och utveckla digital kommunikation, i sociala media och/eller content-produktion på olika sätt. Men framför allt är det viktigt att du är nyfiken på och beredd på att bidra och är stark i alla delar av uppdragen, från strategi, idé, införsäljning, till genomförande, och produktion. Det är lite det som är charmen med att jobba på en byrå som vår. Du kommer att få vara med hela vägen och vara med i uppbyggnaden av något nytt.

Du har jobbat som AD i minst 5 år och är erfaren nog att vara självgående och kunna hantera kunder.

Är du intresserad av att veta mer? Hör av dig till:
Claes Carnefeldt, byråpartner, kundansvarig och creative director, claes@blck.se

Publicerad 2021-04-29

Ansök nu