Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Art Director

Futerra, Stockholm

Ansök nu

We’re Hiring! Art Director for Futerra Sweden

Futerra är en förändringsbyrå. Vi grundades 2001 och har kontor i London, Stockholm och New York. Vi är alla enade i en mission är att göra stora bolag grönare, och gröna bolag större. Vi tror att hållbarhet är vår tids stora affärsmöjlighet och vi arbetar med världens ledande varumärken för att hitta och låsa upp framtidens möjligheter genom att skapa spännande, relevanta, nytänkande och hållbara lösningar som kan förändra världen.

Futerra Sverige behöver flera briljanta hjärnor i vår strävan efter att utmana och utforska vad kommunikation kring hållbarhet är idag, och kan vara imorgon. Vi söker en AD som blir en viktig del av att utforma intelligenta och engagerande lösningar på våra kunders problem och omvärldens behov.

Vi tror att du har 3–5 års erfarenhet från kommunikations- eller reklambyrå, och är van att navigera mellan kommunikationsstrategiska perspektiv och hantverksmässig finish. Den viktigaste egenskapen vi söker är nyfikenhet och vetgirighet kring det mesta, ett intresse för en hållbar framtid och en övertygelse om att kommunikation kan göra skillnad på vägen dit.

I rollen som ad har du en förkärlek till idéer som leder till förändring, storytelling, visuella universum och kreativa lösningar som är i gränslandet mellan affärsutveckling, nya erbjudanden och engagerande kampanjuttag. Du navigerar fritt mellan strategisk förståelse och typografiska detaljer. Du är van att ta helhetsansvar för din leverans och drar dig inte för att kavla upp ärmarna och göra det som behövs.

Dina uppgifter och mandat är att som en del av det kreativa teamet:

… ansvara för idéhöjd och visuellt uttryck.

… säkerställa kvalitet och att den kreativa leveransen når de kommunikativa målsättningarna beskrivet i uppdraget.

… säkerställa att den kreativa leveransen är nyskapande och effektskapande.

… ha god lyhördhet för uppdragsgivarens varumärke och kan baserat på detta utveckla lösningar som utvecklar och stärker det.

… ge frilansande formgivare, fotografer, illustratörer, filmbolag etc direktiv och styrning för att säkra målen i leveransen. 

Vi längtar efter dig! Ansök på hej@futerra.se senast 15 januari.

Publicerad 2021-12-21

Ansök nu