måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Art Director

Narva Communications, Stockholm

Ansök nu

Vi letar konceptstark Art Director som vill vara med och utveckla oss på designområdet inom främst corporate reporting. Du är en utpräglad estet, vass på typografi och triggas av att skapa innovativ design som håller högsta internationella klass.

Hos oss får du jobba med några av Sveriges mest namnkunniga företag. För denna tjänst ligger uppdragens fokus på års- och hållbarhetsredovisningar, men kan också innebära visuella identiteter, brandingprojekt och webbar. För rätt person innebär rollen som AD på Narva en möjlighet att sätta ett grafiskt avtryck både i Sverige och internationellt.

Vem är du?
Du har ett stort intresse för allt som har med grafisk design och kommunikation att göra. Som person är du nyfiken, pragmatisk, har lätt att ta folk och gillar att lära nytt. Du är bra på att pitcha, ligger i framkant tekniskt och är uppmärksam på trender i omvärlden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med B2B-kommunikation och triggas av att utveckla Narvas närvaro hos våra kunder. Som AD tillför du idéer och kreativitet och blir en viktig kugge i att utveckla och bredda kunduppdragen ytterligare.

Vad har du med dig?

  • Examen i art direction, grafisk design, grafisk kommunikation eller liknade.

  • 3+ års erfarenhet i rollen som Art Director. Gärna med erfarenhet från annan större kommunikations- eller designbyrå i Sverige eller utomlands.

  • Erfarenhet av tidningsdesign och större webbsiter är ett plus.

  • Expert i Adobe CC (Photoshop, Illustrator, InDesign och XD), föredrar du annat program så som Sketch eller Figma i stället för XD är det ok.

  • Stark portfolio som visar lösningar med strategiskt- och formstarkt tänk.

  • Erfarenhet av att hantera fotograferingar.

  • Gillar (och är bra på) att inspirera och presentera koncept och idéer.

Anställningen

- 100% tillsvidareanställning med 6 månaders initial provanställning
- Placeringsort: Stockholm
- Start: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Om Narva
Narva är en ledande nordisk kommunikationsbyrå somhjälper företag och organisationer att hantera dagliga kommunikationsutmaningar i en snabbrörlig omvärld.Tillsammans med våra kunder skapar vi ökat förtroende och driver hållbar förändring. Narva erbjuder expertis inom bland annat finansiell kommunikation, hållbarhet, life science, kriskommunikation, marknadskommunikation och public affairs. Titta in på Narva.se och se exempel på vad vi gör för några av våra kunder.

Vi är cirka 65 medarbetare och har kontor i Stockholm och Göteborg. 

Ansökan
Skicka in din ansökan här: https://www.narva.se/career. Bifoga din portfolio eller skicka med en länk till webbplatsen där den finns att se.

Frågor kring tjänsten besvaras av Jessica Lindhoff. Tel: 0708-463319 eller mail:jessica.lindhoff@narva.se.

Vi vill ha din ansökan senast 10 april, men urval och intervjuer sker löpande.

Publicerad 2023-03-08

Ansök nu