Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Art Director

Implema, Stockholm

Ansök nu

Art Director

Är du en kreatör som gillar att jobba med den dagliga designproduktionen, initiera egna produktioner och stötta dina kollegor i deras arbete? Har du förmåga att se helheten och skapa kommunikationslösningar som sticker ut och ger effekt och där budskap och design hänger ihop? Kommer du till din rätt när du får möjlighet att förbättra, utveckla och varva idégenerering med produktion? Då kan rollen som Art Director passa dig perfekt!

Ditt uppdrag
Som Art Director ansvarar du för Implemas grafiska profil och visuella uttryck i all kommunikation. Du driver den kreativa processen både själv och i samarbete med andra och är därmed involverad i såväl analys och insikt som utformning av kommunikationskoncept och produktion.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Arbeta med all designproduktion på daglig basis för våra samtliga kanaler.

  • Skapa eller förbättra ppt-presentationer, inbjudningar, dokument, årsredovisning mm.

  • Ta fram konceptidéer med kreativ höjd.

  • Utveckla vår visuella kommunikation på vår website.

  • Produktion av presentationer och tillhörande animationer samt enklare filmer.

  • Arbeta fram grafiska element.

  • Fotografering och bildhantering.

  • Projektleda relevanta marknadsprojekt och samordna designarbetet med externa samarbetspartners.


Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet från en liknande roll, med fördel från en organisation som precis som oss arbetar med B2B. Du är van att starta, driva och följa upp parallella projekt och det är lika självklart för dig att initiera den kreativa processen som att ha koll på detaljerna. Du trivs när du får jobba med den dagliga produktionen och du levererar med såväl kvalitet som kreativ höjd. Du arbetar obehindrat med Adobe CC och är van att arbeta med filmredigeringsprogram och Wordpress eller liknande CMS.  

För att vi ska trivas med varandra tror vi att du är en idérik doer som ser och agerar på möjligheter-du får helt enkelt saker att hända!  Du trivs i samarbete med andra och uppskattas för din förmåga att involvera, engagera och inspirera. Vi tror att du har arbetat i en liknande roll i några år.

Implema erbjuder dig
Möjligheten att axla en helt ny roll, där du får vara med och bygga upp Implemas marknadsfunktion och utveckla bolagets marknadskommunikation till nästa nivå. Marknadsteamet som består av Marketing & Communications Manager och Content Manager arbetar också i nära samarbete med externa marknadspartners. Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka.

Mer om Implema
Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 180 medarbetare och omsätter 300 MSEK.
Vi växer och vill bli fler!

Publicerad 2021-07-15

Ansök nu