Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Backendutvecklare med fokus på innehållsdata

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Är du intresserad av mediebranschen? Vill du vara med och utveckla bästa tänkbara förutsättningar för journalistik som når större delen av Sveriges befolkning? Då kan tjänsten som backendutvecklare hos oss på Bonnier News vara något för dig! Vi erbjuder autonom, snabbrörlig och användarcentrerad utveckling i tekniker i framkant.

Vad innebär jobbet?
I det här jobbet kommer du att arbeta med utveckling, databasutveckling och systemunderhåll. Du kommer att få ta mycket ansvar tillsammans med ditt team, vilket både innebär utmaningar och stora möjligheter att utvecklas.

Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter vara att arbeta med utveckling och drift av API:er och databaser i en kubernetes miljö, att ansvara för tester och integrationer samt att utveckla och förvalta applikationer. I jobbet ingår både nyutveckling och vidareutveckling och förvaltning av befintliga system.

I ditt framtida team jobbar ett gäng erfarna och engagerade medarbetare med att lagra och leverera innehållsdata från verktygen ut till våra läsare och analytiker. Det är en grupp som hjälps åt, utmanar och uppmuntrar varandra. Teamets fokus är enhetlighet, innovation och stabilitet. Målsättningen är att hålla lösningar och arbetssätt så enkla som möjligt.

Din profil
Den här tjänsten passar dig som tycker om att utveckla i Node.js, och vill jobba med databasutveckling och systemunderhåll. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra dina användare och kunder nöjda. Vidare ser vi att du har erfarenhet från back end-utveckling och SQL. Som person är du ansvarstagande, prestigelös och kommunikativ.

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-04-09

Ansök nu