Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Brand integration specialist

Vitec Software Group, Umeå

Ansök nu

Vill du bidra med ditt kunnande på bästa sätt för att varumärkesintegrera de bolag som vi förvärvar? Är du dessutom en kreativ, prestigelös och serviceinriktad person som trivs både med att jobba självständigt och tillsammans med andra? Då kan det vara dig vi söker!

Våra produkter finns i hjärtat av en mängd verksamheter såsom apotek, banker, bilverkstäder, fastigheter och sjukvård. Vi som jobbar på Vitec bidrar alla till samhällsnyttiga och samhällskritiska produkter. Sanningen är att många verksamheter skulle stanna utan Vitec. Därför måste vi tänka långsiktigt, vilket också uttrycks i vårt varumärkeslöfte – To rely on today and tomorrow.

Vi erbjuder dig:

På moderbolagets avdelning Brand & Communication är vår främsta uppgift att vårda och stärka varumärket Vitec, externt och internt. Vi arbetar huvudsakligen med koncernövergripande kommunikation och branding. Avdelningen fungerar även som ett stöd till våra affärsenheter i frågor som rör kommunikation, varumärke och marknadsföring. Vi har ett långsiktigt perspektiv i det vi gör, det skapar förutsättningar för dig som medarbetare att använda din energi klokt och behålla balans i livet.

Vi behöver förstärka avdelningen med en brand integration specialist. Din vardag hos oss kommer att vara mycket varierande och eftersom rollen är ny har du möjlighet att sätta din prägel på den.

Som brand integration specialist ansvarar du för varumärkesintegration av våra affärsenheter som förvärvas utifrån vår tillväxtstrategi. Med din stora förståelse för varumärken och varumärkesstrategi hittar du, utifrån olika förutsättningar, sätt att utveckla och löpande hantera vår varumärkesportfölj. Du kommer också att driva vårt internationella nätverk för affärsenheterna, Marketing Council med syfte att dela kunskap och bästa praxis i varumärkes-, kommunikations- och marknadsföringsfrågor. En annan del av rollen innebär att fungera som bollplank till våra affärsenheters marknadsfunktioner i norra Europa och även arbeta som stöd till våra stabsfunktioner.

Du rapporterar till Head of Brand och kommer att ingå i ett team på sex personer som alla har olika roller inom varumärkesarbete och kommunikation.

Placering är på vårt huvudkontor i Umeå, här jobbar ca 50 av koncernens totalt ca 1000 medarbetare.

Vi erbjuder dig en trygg anställning i ett spännande bolag i tillväxt och ständig utveckling. Du kommer garanterat att trivas hos oss om du söker friheten, drivet och ansvaret som kommer med att vara en central del av en hel koncerns verksamhet.

Vem är du, då?

Du är troligen utbildad civilekonom med marknadsföringsinriktning eller motsvarande kombinerat med flera års erfarenhet av marknadsföring (B2B eller B2C) på strategisk nivå samt systematiskt varumärkesarbete. Erfarenhet av internationell marknadsföring och ledarroller ser vi som meriterande. Kanske är din bakgrund marknadschef i en större organisation eller som kommunikations-och varumärkesstrateg på ett konsultbolag eller kommunikationsbyrå?

Oavsett tidigare erfarenhet så har du ett intresse för affärs-och försäljningsstrategier och är nyfiken på trender och utveckling i omvärlden. Du arbetar med beslutsamhet och uthållighet och har god förmåga att hantera relationer, då många av dem är internationella hos oss så är det viktigt att du har förståelse för olika kulturer.

Som person är du positiv, flexibel, lyhörd och har en mycket hög grad av affärsmannaskap. Du hanterar många olika saker samtidigt, är proaktiv och tar gärna initiativ med ett problemlösande förhållningssätt.

För att kunna hjälpa och kommunicera med kollegor i hela koncernen behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Låter det intressant?

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Head of Brand Anna-Karin Nilsson på 070-595 5358 eller anna-karin.nilsson@vitecsoftware.com.

Sista ansökningsdag är 24 augusti 2022 men skicka gärna in din ansökan så snart du har möjlighet.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Om Vitec Software Group

Vitec Software Group är ledande inom Vertical Market Software i Norden. Vi utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer. Vitec växer genom förvärv av välskötta och etablerade programvarubolag. Koncernens övergripande processer tillsammans med medarbetarnas djupa kunskap om kundens lokala marknad skapar goda förutsättningar för förädling och fortsatt innovation. Vitec har drygt 1000 medarbetare, är noterat på Nasdaq Stockholm och omsatte 1 571 miljoner kronor år 2021. Läs mer om oss på www.vitecsoftware.com.

Publicerad 2022-08-01

Ansök nu