Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag04.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Brand Manager

Life, Stockholm

Ansök nu

Lifes vision och mission är att vi brinner för varje människas hälsa genom att hjälpa våra kunder att hitta balans mellan kost, motion och vila. Lifes vision och mission mynnar ut i tre värderingar som ligger till grund för allt vi gör: omtanke, utmaning och engagemang som vi försöker använda oss av i det dagliga arbetet för att uppnå våra mål.

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären i rollen som Brand Manager hos Life Sverige!

Som Brand Manager på Life är ditt uppdrag att vara med driva utveckling till Life-varumärket på den svenska marknaden. Ditt arbete kommer bestå av att driva marknad- och utvecklingsprojekt från idé till slutleverans både på befintliga och nya marknader samt säkerhetsställa implementering av Life-koncept mot svenska marknaden. Du blir en del av ett team med stolthet, starkt lagarbete, prestigelöshet samt högt tempo och korta beslutsvägar och du kommer ha personalansvar över en marknadskoordinator.

Vi söker din kompetens och kapacitet för att möjliggöra en ökad marknadsnärvaro och fortsatt expansion. Rollen kräver mycket projektledning, en hög kapacitet och en vana att hålla många marknadsprojekt igång parallellt.

En vanlig vecka:  

  • Ansvara för att skapa och implementera marknadsföringsstrategier som kommer att öka närvaro och synlighet för Life

  • Skapa och analysera kampanjer för e-com och butik för den svenska marknaden som hjälper företaget nå sina mål

  • Ta fram sälj-, kampanjmaterial i nära samarbete med andra avdelningar (försäljning, online, sortiment, regionchefer och kategorichefer) och bidra lokalt och nationellt

  • Hålla dig uppdaterad om trender och omvärldsanalys

  • Ansvara för att följa och leverera KPI: er som är kopplade till marknadsbudgeten

  • Upphandla och kravställa reklam-, design- och kommunikationstjänster med byråer och andra externa leverantörer

Om dig

Vi söker dig som är resultatinriktad, lyhörd och idérik på lifestyle-branding. Vi tror du har en bra mix av faktakunnande och praktisk erfarenhet inom brand management och kategoriarbete för kända varumärken inom FMCG. Erfarenhet från omnikanal med både fysiska butiker och e-com är meriterande.

Vi tror du har 3-5 års erfarenhet av liknande tjänst som inneburit såväl strategiska som operativa uppgifter och ser detta som ditt nästa steg i karriären. Har du dessutom en passion för hälsa och kost och ett stort intresse för varumärkesbyggande– då tror vi att du är rätt person för tjänsten!

Du är en prestigelös engagerad ledare som är duktig på att bidra med energi och att kommunicera en tydlig riktning samt stöttar i att prioritera och genomföra.

Mer om oss:

Vi är nordens största hälsokedja som brinner för varje människas välmående och hälsa. Vi spelar en viktig roll i människors strävan att må bra och hitta balansen. Det gör vi med ca 350 butiker i Sverige, Norge och Finland, ett brett utbud av hälsoprodukter, samt personlig hälsorådgivning i alla våra butiker. Life innefattar life-koncernen inklusive lifes medlems- och franchisebutiker.

Som Life-medarbetare får du utveckla din kompetens genom hälsoutbildningar. Du får rabatt på vårt breda hälsosortiment och det viktigaste av allt: Du får jobba med hälsa och hjälpa människor att hitta balansen!

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM/ Wise Professionals. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se

Välkommen med din ansökan!

Publicerad 2021-02-17

Ansök nu