Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Chief Marketing Officer (CMO)

TicTac Learn, Malmö

Ansök nu

TicTac Learn är Nordens ledande aktör inom EdTech. Med över 1 miljon användare förser TicTac sina kunder med kunskapslösningar som får företag, organisationer och människor att växa. TicTac utvecklar plattformar och tjänster för den globala marknaden. 

Vi säljer lösningar oberoende av bransch, vilket bidrar till en stor variation av kunder både inom den offentliga och privata sektorn. Vi är återförsäljare av världsledande produkter samt har en egenutvecklad intuitiv plattform. Vi producerar innehåll i form av digitala utbildningar samt hjälper våra kunder att digitalt paketera kunskap helt själva. www.tictac.se 


Vill du jobba på ett ledande Edtech-bolag med internationellt fokus och arbeta med en stor palett av olika varumärken? 

Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats där vi genom passion, nyfikenhet och kundfokus strävar mot världsklass. I rollen som innovativ CMO har du goda möjligheter att bidra till att vi tillsammans blir ännu bättre och når ännu längre inom Learning & Development. 

Läs senaste nyheten här: https://www.di.se/digital/tog-over-litet-utbildningsbolag-anvands-av-over-miljonen/

Beskrivning

I rollen som CMO är ditt ansvar att driva tillväxt tillsammans med våra team för sälj och customer success. Du ansvarar för bolagets alla marknadskanaler, online likväl som offline och rollen kommer vara avgörande i arbetet med att fortsatt växa TicTac på ett lönsamt sätt. 

I egenskap av CMO utgör du en del av management teamet och rapporterar till CEO. Viktiga kontaktytor utgörs av CRO (sälj) och CSO (success) som du tillsammans med ansvarar för bolagets tillväxt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att leda marknadsarbetet med att driva inbound marketing aktiviteter som stöttar säljprocessen och fokuserar på lead generation samt kontinuerligt utveckla våra marknadskanaler som utgör grundstenar i TicTac’s tillväxtresa. Rollen ansvarar för att:

 • Implementera och tillsammans med övriga management utveckla TicTac’s varumärkesstrategi

 • Öka engagemang och effektivitet i samtliga av våra digitala kanaler

 • Planera & driva arbetet kring digitalt material och SEO/seminarier/kampanjer/konferenser

 • Analysera marknadsstrategier, följa upp ROI på aktiviteter och löpande driva förbättringsåtgärder

 • Utveckla strategi och handlingsplaner för att nå uppsatta tillväxt och lönsamhetsmål varje marknad får det stöd de behöver för at kunna leverera på sina säljmål

 • Ta fram prognoser och jobba med nyckeltalsuppföljning

Erfarenhet och kvalifikationer

För att lyckas i rollen som CMO ser vi att du har tidigare erfarenhet av roller inom digital marknadsföring och gärna att du har erfarenhet av internationell expansion. För att kunna skapa ett varumärke i världsklass tror vi att du har ett modernt synsätt och är skicklig på att paketera attraktiva erbjudanden.

Du är en kreativ och affärsorienterad person med ett självklart resultatfokus. Vi ser att du är en driven analytiker och engagerad person som gillar att arbeta i team. Som person trivs du i balansgången mellan detalj- och helhetsperspektiv och drivs av att lära dig nya saker, följa den digitala utvecklingen och testa nya metoder.

Vi ser gärna att du uppfyller nedan kvalifikationer:

 • Mycket god erfarenhet av digital marknadsföring

 • Har jobbat i en tech organisation och gärna SaaS

 • Bevisat track-record inom varumärkesbyggande och digitala kampanjer

 • God erfarenhet av att arbeta med budget och mot trafik- och försäljningsmål

 • God vana av olika analysverktyg och uppföljning

 • Erfarenhet av tillväxtresor ses som starkt meriterande

 • Talar och skriver engelska obehindrat

Ansökan

Vi samarbetar med Bohmans Nätverk. Har du frågor kring tjänsten, kontakta gärna Johan Larsson på mail: johan.larsson@bohmans.com. Sök snarast då vi arbetar med löpande urval. Ansök med CV och personligt brev via länken till höger ovan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad 2022-07-12

Ansök nu