Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Communication & Intranet Specialist

Bona, Malmö

Ansök nu

Vi är nu på jakt efter en duktig Communication & Intranet Specialist till Bona i Malmö! Är du bra på att skriva rika och nyanserade texter? Bona erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara med att bidra med utveckling av verksamheten. Ta chansen och sök tjänsten nu!

Om oss
Bona är ett drygt hundraårigt familjeägt företag grundat 1919. Idag är vi en global koncern med koncernledning i Malmö, dotterbolag i 17 länder och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Vi är aktiva i mer än 80 länder och vi omsätter över 3 miljarder kronor. I Malmö är vi totalt 145 medarbetare, och internationellt 600. Vi lägger ner vår själ i att ta fram det bästa i världens alla golv. Vi har ett komplett produktsystem för golvets hela livslängd, från installation till underhåll, rengöring och renovering. Vi utvecklar och tillverkar lacker, limmer, oljor, rengöringsprodukter och slipmaskiner. Våra produkter säljs till såväl hantverkare och parkettfabriker som direkt till konsumenter. Genom våra värderingar passion, performance och pioneering bygger vi vårt samarbete med affärspartners, kunder och medarbetare. Läs mer om Bona här.

Om rollen 
I rollen som Communication & Intranet Specialist på Bona kommer du att självständigt driva och initiera kontinuerligt underhåll och utveckling av det svenska och globala intranätet. Tyngden ligger på den interna kommunikationen och idag saknar man någon som även sitter med den globala kommunikationen och du kommer att få driva detta. Du kommer att ansvara för att producera innehåll i form av om text, bild och rörligt material. Din roll har flera olika kontaktytor internt, i stort sett hela organisationen (ledningsgrupp, HR, chefer och medarbetare). Vi som jobbar på Bona har kul ihop och trivs både med miljön och varandra. Du rapporterar till HR-chef och rollen är placerad i Malmö.

Några exempel på arbetsuppgifter:

  • Skriva HR-och marketingtexter för intern information och på intranät

  • I samarbete med IT fatta beslut om tekniska lösningar avseende det svenska intranätet

  • Huvudredaktör för det svenska och globala intranätet

  • Ansvara för informationskanaler såsom personalinfo, nyheter från svensk ledningsgrupp och intern-TV

  • Support gällande GDPR, Canea One (plattform för verksamhetsstyrning) och ISO Quality Management System

Om dig
Du som söker rollen som Communication & Intranet Specialist är självgående och har några års erfarenhet av liknande roll. Du har en språkkänsla och därmed en förmåga att skriva redaktionella, rika och nyanserade texter, både på svenska och engelska. Du är tekniskt kunnig och sätter dig snabbt in i nya system och verktyg. Du är en person som har örat mot marken och söker på ett smidigt sätt information och du har lätt för att bygga relationer och ta kontakt med olika människor på olika nivåer. Du vet också hur du strukturerar innehåll för webb och har koll på hur du anpassar innehåll till olika digitala kanaler och målgrupper samt vet vad som driver trafik och konverteringar. Du är inlyssnande, serviceinriktad, duktig på att hålla deadlines och bra på multitasking. Du är flexibel, kreativ och självgående men även en lagspelare samt är lösningsorienterad och har integritet. Framför allt har du en positiv inställning och sprider glädje runt omkring dig!

Vad händer nu?
I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Funke på asa.funke@wise.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad 2022-06-09

Ansök nu