Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag30.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Communication Manager

Telenor Group, Stockholm

Ansök nu

Det här är vi 
För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar.

Telenor befinner sig i en omvälvande och spännande förändringsresa där medarbetarnas engagemang och förtroende för ledare är avgörande för att lyckas. Vi söker dig som vill vara en av de viktigaste personerna i denna omställning och arbeta med Telenor Sveriges strategiska kommunikation, med tyngdpunkt mot kommunikation riktad till chefer och medarbetare. I detta arbete arbetar du nära VD, ledningsgrupp och andra ledare utifrån övertygelsen att effektiv och förtroendegivande kommunikation är en nödvändighet för framgångsrikt ledarskap som driver förändring och tillväxt.

Vad du kommer att göra 
Kommunikationsavdelningen ansvarar för all företagskommunikation och består av sju personer. Avdelningen ingår i enheten Corporate Affairs som består av 21 personer i tre enheter; Communications & PRA, Legal samt Responsible business (Compliance, Privacy och Sustainability). Som Communication Manager rapporterar du till kommunikationschef.

I den här rollen, arbetar du strategiskt och operativt med Telenors kommunikation med särskild inriktning mot medarbetare och ledare. Du är ett viktigt stöd som rådgivare till VD och företagsledningens egna kommunikation, och är en återkommande nyckelspelare i större förändringsprojekt. Du har en modern syn på kommunikation som mer är anpassad efter sociala medier och nya plattformar snarare än traditionellt redaktionella texter och är bekväm både med att utföra hands-on-arbete själv och att coacha andra, både medarbetare och ledare. Du trivs i en miljö som präglas av oförutsägbarhet och snabba tempoväxlingar samtidigt som du förmår hålla blicken på de långsiktiga strategiska målen. I ditt arbete har du ett brett internt nätverk och tycker om att hitta ömsesidiga vinster för att få till förändringar. Du har stark integritet som gör att du står upp för det du tycker är rätt och är diplomatisk och pragmatisk nog att förstå dina intressenters drivkrafter.

Arbetsuppgifter;

 • Lägga upp och operativt arbeta med kommunikationsarbetet i större förändringsprojekt

 • Strategiskt och operativt stöd till VD och ledning, i första hand vad gäller kommunikation riktad mot medarbetare och ledare

 • Intern kommunikation av företagsstrategi och varumärke

 • Strategiskt arbete med Workplace för att höja medarbetarengagemang och öka effekten av den interna kommunikationen

 • Planering och projektledning av större interna events och stormöten

 • Framtagande av kreativa kommunikationskoncept och -aktiviteter

 • Framtagande av content, huvudsakligen text men också film, bild eller ljud

 • Delta och bidra till Communications and PRAs arbete också på andra områden.

Vem du är 
Vi söker dig med följande bakgrund:

 • Flerårig dokumenterad kommunikationserfarenhet, varav ett par års erfarenhet av strategisk kommunikation riktad mot medarbetare och chefer

 • Erfarenhet av att självständigt driva kommunikationsarbetet i stora förändringsprojekt och att i samband med detta agera bollplank och rådgivare gentemot företagsledning och andra ledare

 • Erfarenhet av arbete i sociala medier eller internkommunikationsplattformar såsom Workplace, Slack eller Teams och insikt i vad som krävs för att skapa medarbetarengagemang.

Som person är du prestigelös, har en naturlig drivkraft att lära dig nya färdigheter och trivs med såväl strategiskt som operativt arbete. Du gillar att utmana dig själv och utforska nya metoder och arbetssätt och delar övertygelsen att vi är bättre tillsammans.

Vårt löfte
Nyckeln till vår framgång är en balanserad arbetskraft. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld. Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger och utöver detta erbjuder vi även:

 • Ett flexibelt arbetssätt – ta en paus och träna på lunchen, förlägga din arbetstid så du kan lämna/hämta barn på förskolan. Så länge du och dina kollegor kan leverera det du ska så är friheten stor.

 • Utbildningsprogram så att du som medarbetare kan fördjupa din kunskap och bredda kompetensen.

 • Ett generöst hälsovårdspaket innehållandes exempelvis Give me a break-days, friskvårdsbidrag, tjänstepension och mycket mer.

Sök till oss idag 
Om du tycker att det här låter intressant och vill höra mer, vänligen Jimmy Ahlstrand, jimmy.ahlstrand@telenor.se. Skicka inte din cv via mail då dessa kommer inte att utvärderas.

Sista ansökningsdagen: Vi utvärderar applikationer löpande så var snäll och sök idag
Placeringsort: Stockholm.

Bra att känna till 
Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar.

Publicerad 2020-05-20

Ansök nu