Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Content Manager

Fabege, Stockholm

Ansök nu

Vill du också skapa verklighet av visioner? Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse både för stadsutveckling och kommunikation. I rollen som Content Manager ansvarar du tillsammans med kommunikations- och marknadsavdelningarna för att skapa och driva den redaktionella nyhetskalendern för Fabege.

Du kommer att ha det centrala ansvaret för att utveckla Fabeges nyheter. I rollen ansvarar du för att planera, producera och publicera innehåll på Fabeges webbplats samt i digitala kanaler för att ytterligare stärka varumärket Fabege. Vi jobbar snabbt, prestigelöst och affärsmässigt – så vill vi att du också är!

Fabeges framgång och personlighet kännetecknas av verklig kundnärhet och entreprenörskap. Vi ställer oss på kundens sida – och tillsammans med dem gör allt vi kan för att skapa bästa möjliga förutsättningar för deras arbete. Inga drömmar är för små eller för stora för oss. 

Om tjänsten

Som Content Manager tillhör du kommunikationsavdelningen. I rollen kommer du att arbeta nära hela organisationen som består av Affärsutveckling, Stads- och Fastighetsutveckling, Projekt, Förvaltning och teknisk drift. Kommunikation och god samarbetsförmåga är något vi värdesätter högt - vi gillar att jobba i team, det hoppas vi att du också gör!

I ditt uppdrag ansvarar du främst för utvecklingen av Fabeges nyheter i olika kanaler. Du säkerställer en ökad kännedom om vad som händer hos oss på Fabege och inom våra stadsdelar i Stockholm.

Fabeges fastighetsbestånd omfattar 90 fastigheter till ett sammanlagt marknadsvärde om dryga 80 Mdr, och är koncentrerat till våra stadsdelar Arenastaden, Solna Business Park, City, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi är långsiktiga, vi tror på Stockholm och vi gillar människor. Det gör oss till en attraktiv part i utvecklingen av våra stadsdelar, där vi på riktigt är med och påverkar stadsutvecklingen. Vi ska vara en närvarande partner som, med människan i centrum, nytänkande, ansvarsfullt och flexibelt, skapar förutsättningar för företag, platser och vår stad att utvecklas.

Vi är ett värderingsstyrt bolag med en väletablerad företagskultur. Vi tror på SPEAK - snabbhet, prestigelöshet, entreprenörskap, affärsmässighet och kundnärhet. Vi är omtänksamma, handlingskraftiga och nyfikna. Hur vi agerar är det som gör hela skillnaden – nu söker vi dig som vill vara en del av gänget och fortsätta på vår spännande resa.

Som Content Manager rapporterar du till Kommunikationschefen. Tjänsten är en projektanställning på ca 1 år.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för den redaktionella kalendern och hur kommunikationen ska uppfattas av relevanta målgrupper.

  • Inhämta information från olika delar av företaget och säkerställa att nyhetsmixen speglar varumärket och de övergripande budskapen.

  • Skapa (text, grafik och bild), publicera och dela innehåll på webbplatser och i sociala medier.

  • Kravställa, producera och köpa innehåll för flera olika kanaler och aktivt hitta synergier mellan olika kanaler och målgrupper.

Utöver ovanstående arbetsuppgifter förväntas du även genomföra generellt kommunikationsarbete så som skapa presentationer, hantera bildmaterial, förse journalister med material, korrekturläsning samt information till intranät. 

Passande profil

  • Eftergymnasial utbildning inom media och kommunikation. Erfarenhet inom marknad ser vi som ett plus.

  • Minst 3-5 år arbetslivserfarenhet inom området.

  • Erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt med olika typer av sociala medier och andra digitala miljöer

  • Du är en mycket god skribent och van att anpassa språket efter olika kanaler och målgrupper. Du bör även vara duktig på att uttrycka dig på engelska.

  • Erfarenhet av fotografering/filma samt av ljud- och filmredigering.

  • Starkt redaktionellt perspektiv och erfarenhet av att leda innehållsarbete och identifiera en redaktionell agenda.

Personlighet är något vi lägger stor vikt vid i denna rekrytering. Vi söker dig som är nyfiken med ett starkt driv och framåtanda. Som person är du kreativ, initiativtagande och samarbetsorienterad och du stimuleras av kommunikativa utmaningar. Du får saker att hända och levererar med hög kvalitet och är intresserad av resultatet. Du finner glädje i att hjälpa kollegor och att gruppen gemensamt uppnår uppsatta mål.

Vi söker dig som alltid strävar efter att hålla en hög och professionell nivå i skapandet av varumärkesbyggande kommunikation. Du har hög kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt är mycket skicklig på att hantera dialog i sociala medier och andra kommunikationskanaler. God kunskap och förmåga att arbeta med rörlig bild och grafiskt material behövs också i denna roll.

Som person har du förmåga att se förbättringsmöjligheter och drivkraft att vilja utveckla och förbättra. Du är flexibel och gillar varierande arbetsuppgifter samt har en förmåga att bygga relationer både internt och externt. Du får gärna vara intresserad av samhälls- och miljöfrågor.

Din ansökan

Vill du bli en del av Fabege? Ansök gärna redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten kontakta Elisabet Olin, Kommunikationschef 070-672 52 33 eller Elina Walker, HR Partner 070-518 20 96.

Placeringsort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2022-02-03

Publicerad 2022-01-13

Ansök nu