Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag01.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Contentredaktör

Fastighetsbyrån, Stockholm

Ansök nu

Vi har det stora nöjet att kunna kalla oss för Sveriges ledande fastighetsmäklare, med drygt 270 kontor och cirka 1 800 medarbetare över hela landet och delar av Spanien och Portugal. Det gör oss störst både i omsättning och antal affärer. Och den som säljer mycket, kan också mycket. En erfarenhet som har hjälpt oss ta fram rätt tjänster och erbjudanden som hjälper såväl mäklaren som kunden i varje del av affären.

I över 10 år har vi ökat våra marknadsandelar varje år och dragit ifrån våra konkurrenter på marknaden. 2019 förmedlade vi 46 000 bostäder vilket innebär en fjärdedel av alla bostadsförsäljningar. Men vi vill inte stanna där. Målet är att, med branschens bästa kundupplevelse, fortsätta att växa och förmedla var tredje bostad år 2021. 

Vi har, tillsammans med våra franchisetagare, som målsättning att verka för att åstadkomma branschens bästa kundupplevelse – oberoende av kanal. Vi ska vara den ledande aktören och naturliga kontakten för alla som äger och för alla som planerar att köpa en bostad.

Contentredaktör till Huvudkontoret i Stockholm 
Är du en fena på att skapa vassa texter och annat målgruppsanpassat innehåll till såväl externa som interna kanaler? Brinner du för att ta fram relevant content? Då kan vi erbjuda ett stimulerande och omväxlande arbete på Fastighetsbyråns fina huvudkontor mitt i Stockholms city.

På Huvudkontoret arbetar totalt cirka 50 personer som leder, driver och supportar en kedja med cirka 1 900 medarbetare. Du kommer att rapportera till vår PR & kommunikationschef och arbeta i team med flera andra på avdelningen för Marknad & Kommunikation. 

Arbetet kommer vara varierande och beröra många olika områden såsom bland annat bostadsmarknaden, inredning och boendefrågor. Vi har en hemsida med 1 miljon besökare varje vecka och en Facebooksida med 470 000 följare och det är två av de plattformar som du får möjlighet att påverka med riktigt bra innehåll.

Vi söker dig som är en driftig, kreativ och strukturerad person som vill ta operativt ansvar för företagets content. 

Huvudarbetsuppgifter
I rollen ingår att producera, publicera och sprida innehåll i företagets externa kanaler (webb, nyhetsbrev, kampanjer). Du kommer även att producera, publicera och monitorera innehåll på företagets intranät och andra interna kanaler. Du stöttar ansvariga projektledare och områdeschefer i internkommunikation (texter, manus, filmer, presentationer). Du ansvarar för att publicera inlägg, löpande hantering och uppföljning av företagets centrala sociala medier och är ett stöd till lokala kontor i frågor om sociala medier. Dessutom är du delaktig i framtagning av rörligt material samt planering av content, redaktion, uppföljning och rapportering.

Kunskaper/erfarenhet
Vi ser gärna att du förstår möjligheterna med insiktsdriven kommunikation som följer en väl genomarbetad strategi och kopplad till affärsmål. Till detta är du en utåtriktad person som man gärna vänder sig till för att få råd och hjälp. Med nyfikenhet har du bra koll på trender och sätter dig snabbt in i olika målgruppers behov. Du är självklart en vass skribent med erfarenhet av att skriva kärnfulla texter till olika kanaler och målgrupper, med erfarenhet av publicering på webb/intranät och produktion av rörligt content. Du har arbetat med sociala medier, innehåll och annonsering, och har bra koll på olika kanaler. Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, förmodligen som redaktör eller social media manager. Universitetsutbildning inom marknadsföring/kommunikation är meriterande.

Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarföretag som vill fortsätta driva utvecklingen, med relevant och aktuell kommunikation i världsklass. Vill du hjälpa oss med det? Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan! Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Bohmans Nätverk. Om du vill ha mer information kontakta erik.haglof@bohmans.com +46(0)708 441160. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, placering HK Stockholm.

Publicerad 2020-02-14

Ansök nu