Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag14.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Copywriter

Nordnet , Stockholm

Ansök nu

Copywriter. 

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Europa. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet? 

Nordnet är en digital handelsplats för privatekonomi, sparande och investeringar med verksamhet i Norden. Idag är vi ca 600 medarbetare i Stockholm, Olso, Helsingfors och Köpenhamn. För att uppnå de högt ställda målen behöver Nordnets kreativa inhouseavdelning förstärkning och vi söker nu dig som är copywriter och kan skriva både för stora och små projekt på ett kreativt sätt. Rollen ingår i den nordiska marknadsavdelningen på vårt huvudkontor på Alströmergatan 39 i Stockholm och är en visstidsanställning 10/8 – 15/1 2021 (med goda möjligheter till fortsatt uppdrag för rätt person). 

Dina arbetsuppgifter. 

Du kommer arbeta i en ung, framåtlutad och flexibel organisation som kännetecknas av nytänkande och innovation. Du arbetar nära en Senior copywriter med alla delar av vår kundkommunikation på såväl egna som köpta digitala plattformar. Du kommer också att vara med och vidareutveckla kampanjer i samarbete med formgivare, multidesigners och medieproducenter. Tjänsten innehåller mycket textproduktion i främst digitala kanaler, med allt från sociala medier och redaktionellt innehåll till försäljningsdrivande texter. Du tar eget ansvar för att ta reda på fakta, förstå uppdragen och bli klar i tid. 

Din bakgrund. 

Vi söker dig som är en nyfiken, sympatisk och kreativ copywriter med några års relevant arbetslivserfarenhet från en inhousebyrå eller reklambyrå. Du har en självklar känsla för språk och hanterar allt från förklarande texter till smarta rubriker. Du har ett stort intresse för kommunikation och marknadsföring i allmänhet men självklart även finans. Du vet vad en indexfond är och om det är bull eller bear som gäller. Som person är du strukturerad, social, prestigelös och lösningsorienterad och trivs med att arbeta nära affärsverksamheten i en stödjande roll. Det är vidare viktigt att du har god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med olika delar av verksamheten. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska. 

Det här erbjuder vi dig. 

Hos oss får du möjligheten att jobba i en internationell miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera. 

Ansökan. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt och intervjuer kommer ske i början/mitten av augusti. Vi vill gärna hitta en copywriter som vi kan välkomna redan i början av hösten. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ulrica Ingström, Acting Head of Creative/Art Director, 070-3036 222, ulrica.ingstrom@nordnet.se

Observera att vi endast accepterar ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi vill också göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser ska arbeta hos oss. Vi ser fram emot din ansökan! 

Publicerad 2020-07-10

Ansök nu