Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Designer

Rodolfo, Stockholm

Ansök nu

Rodolfo letar Designer
Rodolfo arbetar med beteendebaserad kreativitet där fokus ligger på att skapa kommunikativa lösningar som förtjänar sitt utrymme.

Hos oss på Rodolfo är alla delar i en kreativ process lika viktiga. Designen är ingen slutprodukt utan en ständig närvaro i allt från beteendeinsikter till att utmana och lyssna in kund för att hitta de absolut bästa kommunikativa lösningarna. Att vara designer på Rodolfo innebär att du får en möjlighet att i ett tidigt skede vara med och påverka i processen vilket skapar bättre förutsättningar för att designen av slutprodukt känns helt rätt.

Ditt uppdrag blir att tillsammans med teamet identifiera magiska idéer och omvandla dem till visuella mästerverk. Vi arbetar med både lokala och internationella kunder och projekt.

Vi vill att du är en person som drivs av nära samarbete, som är lyhörd mot kund och är mån om alla detaljer. Uppdragens utformning sträcker sig alltifrån kampanjkoncept och digitala projekt till varumärkesbyggande insatser och visuella identiteter. Du bör ha erfarenhet av både digitalt och print. Det är meriterande om du tidigare arbetat med webbdesign och UX. Har grundläggande kunskaper i After Effects och 3D animering samt tryck av print.

Ansökan görs till work@rodolfo.se. Märk ansökan med “designer” Intervjuer sker löpande och platsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad 2020-11-06

Ansök nu