Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Digital formgivare

Forsman & Bodenfors Inhouse, Göteborg

Ansök nu

Har du ett genuint intresse formgivning av digitala medier? Letar du efter en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, ett sammansvetsat team och sugen på  frukostbuffé i centrala Göteborg varje morgon?

Med framstående kunder som bland annat Volvo Cars och IKEA är Forsman & Bodenfors Inhouse ett av marknadens ledande företag inom kundnära kommunikation och digitala kommunikationslösningar. Vi präglas av ett öppet klimat och stark vi-känsla. Du lär känna dina kollegor både genom det projektbaserade arbetssättet men även vid den dagliga frukosten eller fredagsfikan. För att komplettera gruppen letar vi efter en prestigelös person som inte bara söker nya utmaningar och utveckling utan även ett gäng sköna kollegor. Du arbetar enligt frihet under ansvar och har därför även möjligheten att inte bara utöka din egen kompetens genom att testa på nya arbetssätt utan även bidra med egna förslag och idéer under arbetsprocessens gång.

Om jobbet
Arbetsuppgifterna innefattar UX av webb och appar, kampanj-design av alla typer digitala medier, såväl statiska och rörliga som programmatiska. 

Du kommer jobba i team med utvecklare, content managers, analys/optimering, copy, AD, motion designers mfl. Du har förmodligen en utbildning inom design och har jobbat några år med liknade uppgifter. Tjänsten är tillsvidare och tillträdet är omgående.

Mer om oss och Forsman & Bodenfors-familjen
Vi är ett gäng som jobbar integrerat med kunder som t ex Carpay, Chalmers, Hertz, IKEA, Volvo Cars och Volvia. Vi gör en hel del kampanjer, men många av våra uppdrag är av always-on karaktär, där det handlar om att ständigt utveckla och optimera kommunikation och digitala plattformar för tjänster och produkter. I höst flyttar vi ihop med våra systerbolag som är ledande inom sina områden, Forsman & Bodenfors en av världens mest framgångsrika byråer och så har vi Happy F&B (varumärke), F&B Daily (content) och F&B Studio (film & foto). Tillsammans blir vi drygt 150 personer i vårt nya specialritade hus för kreativa processer, vid Skeppsbron mitt i centrala Göteborg. Mer om hur vi jobbar finns på https://www.inhouse.fb.se/

Ansök
Om du känner igen dig i de kompetenser vi söker, tveka inte att maila ett personligt brev och din CV till anders@inhouse.fb.se

Publicerad 2021-09-08

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News