Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Digital Kommunikatör

Linkura, Stockholm

Ansök nu

Linkura befinner sig i en spännande tillväxtresa och söker nu en Digital Kommunikatör. Älskar du att skapa innehåll och skriva texter som driver trafik genom olika digitala kanaler? Har du dessutom vana av att arbeta i Wordpress är du kanske personen vi söker. Välkommen till en arbetsplats med mycket nyfikenhet och säljdriv där mental hälsa står i fokus!

Ditt uppdrag

På Linkura kommer du fokusera på att stärka vårt varumärke på marknaden med ansvar för hela kedjan från att skriva och publicera innehåll till att driva trafik och följa upp digitala kampanjer. Utifrån satta strategier och målsättningar kommer du skapa innehåll och text för våra olika digitala kanaler, analysera resultaten samt driva trafik genom nyhetsbrev och digital annonsering. Du kommer arbeta nära säljavdelning och övriga medarbetare på Linkura samt vid behov ansvara för externa byråsamarbeten.

Du kommer ta fram intressant content för att skapa buzz kring vårt varumärke och se till att Linkuras produkter och tjänster syns i rätt kanaler. Tillsammans med sälj sätter du planen för leadskonverterande aktiviteter. Du kommer in i en spännande fas där det både finns en nationell och internationell tillväxtplan med många spännande möjligheter att utveckla marknadsarbetet framåt.

Tempot är högt men vi som jobbar här har kul ihop och trivs både med miljön och varandra. Du utgår från Stockholm och fina kreativa lokaler centralt (United Spaces, Waterfront Building) och rapporterar direkt till VD.

Din bakgrund

  • Några års erfarenhet av marknadsföring och content creation

  • Goda kunskaper i WordPress

  • Grundläggande kunskaper i Google Analytics

  • God erfarenhet av Sociala Medier samt SEO

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

  • God erfarenhet av Photoshop, Illustrator eller Indesign

  • Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en startup

Vidare tror vi du är:

En person som har örat mot rälsen och intresserar dig för människans hälsa. För att kunna väcka intresset kring Linkuras produkt tror vi du är van att formulera texter för olika målgrupper och ändamål. Du vet också hur du strukturerar innehåll för webb och har koll på hur du anpassar innehåll till olika digitala kanaler och målgrupper samt vet vad som driver trafik och konverteringar. Du har god kunskap om vilket innehåll som passar i vilken kanal och du både planerar, genomför och följer upp insatser i våra digitala kanaler.

Du är ansvarstagande, prestigelös och självgående samtidigt som du är lyhörd och säljdriven. För att trivas med oss behöver du tycka om ett stort eget ansvar liksom att arbeta i grupp. Vi har ett högt tempo och söker en person med mycket driv som inte är rädd för att ta nya kontakter och initiera utveckling. Med hjärtat på rätt ställe kommer du och Linkura skapa bättre förutsättningar för människor att må riktigt bra på sina arbetsplatser!

Om Linkura

Linkura hjälper organisationer att öka engagemang, motivation och välmående genom digitala träningsprogram för mental kondition. Allt vi gör bygger på att kombinera urkraften i biodata med den senaste beteendevetenskapen. Linkura är en avknoppning från forskningsenheten på Linköpings Universitet och grundades 2012. Spana gärna in vår hemsida: https://www.linkura.com/

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta Olof Lindmark på ol@kimm.se.

Publicerad 2021-06-10

Ansök nu