Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Digital Kommunikatör

Securitas AB, Stockholm

Ansök nu

Securitas Sveriges marknadsavdelning består av ett sammansvetsat team med in-house verksamhet av text-, video- och grafisk produktion. Nu behöver vi förstärka vår kommunikationsenhet med en Digital Kommunikatör att ta en operativ och delvis strategisk roll i att stärka vår digitala närvaro. Välkommen med din ansökan 🙂

Om uppdraget

I rollen som digital kommunikatör driver du tillsammans med kollegorna på kommunikationsavdelningen Securitas olika digitala kanaler. Du agerar som en relationskommunikatör i att identifiera berättelser och skapa engagerande innehåll som stärker varumärket med fokus på Securitas befintliga kunder. Du kommer också att löpande publicera innehåll i våra olika sociala kanaler; LinkedIn, Facebook, med flera och vid behov ha kontakt med byråer. I teamet ingår 6 personer och du rapporterar till Marknadskommunikationschef och sitter på Kungsholmen i Stockholm där du har möjlighet att också arbeta hemifrån vid behov.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Vara delaktig i att bygga strategier för digital kommunikation samt driva operativa insatser

  • Mäta och följa upp effekten av publicerat innehåll

  • Följa upp, utvärdera och utveckla närvaron och innehållet i kanalerna

  • Ansvara för innehållsstrategin för sociala medier

  • Arbeta med digitala kampanjer rörande Employer Branding, rekrytering och ökad varumärkeskännedom

Om dig

Du har ett kommersiellt tänk i att driva affär och har här också möjlighet att vara med att forma din roll. Du har troligtvis en akademisk utbildning inom kommunikation eller annat närliggande område. Du är en skicklig kommunikatör och van skribent. Du vet hur du paketerar och anpassar budskap och innehåll efter målgrupp. Du har erfarenhet av att arbeta med webbpubliceringsverktyg och analysera utfall av digitala insatser. Vi ser gärna att du kan hantera verktyg såsom Apsis eller liknande emailverktyg. Även Storykit, Photoshop eller liknande verktyg kan användas vid behov så den kreativa delen av rollen är något du även lockas av. Kanske har du en liknande roll idag eller arbetar som marknadskoordinator och vill ta ett nästa steg.

Då marknadsavdelningen är en slimmad avdelning i en bred och omfattande organisation är det viktigt att du har en bred repertoar, kan arbeta flexibelt och tycker det är lika roligt med planerade kommunikationsinsatser som att lösa arbetsuppgifter utan eller med kortare framförhållning. Vi tror att du är prestigelös i ditt arbetssätt och vill leverera genom hela ledet från idé till slutresultat även om vägen dit kan vara snårig.

Om oss

Securitas är ett svenskt säkerhetsföretag med verksamhet i 47 länder världen över. Vi är branschledande och erbjuder helhetslösningar inom säkerhet. Den svenska verksamheten har ca. 10 000 medarbetare och arbetar rikstäckande med säkerhetsfrågor från Kiruna i norr till Ystad i söder. Inför anställning tillämpas en bakgrundskontroll.

Vad händer nu?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM/ Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olof Lindmark på ol@kimm.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad 2022-05-09

Ansök nu