Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Digital Marketing Manager

Tre, Stockholm

Ansök nu

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska.  Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Marknadsavdelningen på Tre är stolta, energiska och vill synas. Vårt team för Media & Insight är de som på olika sätt ser till att sätta Tre på kartan. Därför behöver vi en ny Digital Marketing Manager.

Som vår nya Digital Marketing Manager
skulle vi säga att du är den som ser till att våra kunder hittar oss i digitala kanaler. För i den här rollen ansvarar du för våra SEM-aktiviteter och håller blicken mot horisonten för att säkerställa av våra initiativ får bästa möjliga effekt. Med dina närmsta kollegor vid din sida kommer du driva flera digitala marknadsprojekt och se till att våra kunder hittar oss på deras sätt, även i vår webbutik. Vi har flera spaningar och önskemål för framtiden men att just optimera och maximera vår webbutiks försäljningssiffror tror vi att du kommer brinna extra mycket för framöver. Där behöver vi dig.

Tror du ensam är stark? Nej, inte vi heller. Men här har du dock en självgående roll i ett starkt team. Du driver dina egna processer men har nära samarbete med viktiga funktioner genom hela Tre, marknadsteamet och även leverantörer. Google, byråer och mediekontakter är ditt externa nätverk för att få saker att hända.

Du kommer se fram emot att

  • Få stort ägandeskap och budgethantering

  • Ingå i ett prisvinnande team (jajamen! Vi vann Strategy Awards för ’Trevligt’ lanseringen)

  • Jobba på vårt fina kontor bredvid Globen i Stockholm. Här är treornas bas

  • Ingå på en av Sveriges bästa arbetsplatser 2021 enligt Great place to work

Vi söker en stjärna som  
har en utbildning inom marknadsföring eller kommunikation med sig, men känner att det är erfarenheten efter studierna som gett mest. Du har nu hunnit arbeta både strategiskt och operativt med SEM och du när en fena på Google 360-suiten.

Om vi får sätta en sak högt på önskelistan för att du ska känna att du hamnar helt rätt i den här rollen hos oss, så är det att du är idéstark och har en grym känsla för ditt område. Du kan med trygg stämma hantera kravställning mot leverantörer och även interna och externa stakeholders, en sann projektledare. Du är säkert den som alla hälsar på när du rör dig runt på kontoret, den som värdesätter samarbete och relationer. Genom din sociala ådra har du bra koll på hur saker fungerar på kontoret och vem som gör vad. Och att göra saker, det är du bra på. Från tanke till handling är går det snabbt, och har du tid över så vet du direkt vad som bör prioriteras.  

Ansökan:
Vad säger du, visst låter det trevligt? Skicka din ansökan idag via denna annons (vi tar inte emot ansökningar via mail) så tar vi det därifrån! Vid frågor kontakta rekryterande chef Simon Post (Simon.post@tre.se.) 

Välkommen till Tre!

Publicerad 2021-09-10

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News