Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Digital Marknadskommunikatör med fokus på Webb

KIMM & Wise Professionals, Stockholm

Ansök nu

Nu söker vi dig som vill arbeta operativt med marknadsföring via digitala plattformar. Har du erfarenhet av att driva försäljning genom arbete med digital marknadsföring? Är du van vid att optimera webbsidor för ökad konvertering? Då kan rollen som Digital Marknadskommunikatör med fokus på webb vara något för dig. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid, med omgående start. Uppdraget beräknas pågå minst 12 månader med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Här får du arbeta med företagets digitala plattformar (hemsida, affärsportal och webbshop). Detta innebär att du kommer att arbeta med att optimera strukturen på webbplatserna, förvalta samt skapa nytt innehåll på webben samt arbeta för att öka användarvänligheten. Stort fokus kommer att ligga på att SEO-optimera hemsidan (både tekniskt och innehållsmässigt). Du jobbar självklart datadrivet och fattar beslut baserat på användarnas beteende på sajten. Google Analytics är därmed ett av de viktigaste verktygen i ditt dagliga arbete. I förlängningen kan även arbete med sociala medier ingå i arbetsuppgifterna. Inledningsvis är det dock fullt fokus på optimering av de digitala plattformarna. Detta är en ny roll på företaget. Det finns därmed stora möjligheter att vara med och forma rollen tillsammans med marknadsteamet, som i dagsläget består av två medarbetare. Ni sitter tillsammans på kontoret i Danderyd.

Om dig:

För att trivas i denna roll är du en person som motiveras av att sätta dina egna ramar och utforma rollen efter de behov du identifierar. Du är handlingskraftig och van vid att mäta resultat digitalt och att arbeta självständigt. Eftersom rollen är ny krävs det att du är initiativtagande och inte räds för att lyfta dina förslag och idéer. Du har förmågan att identifiera behoven, sätta en strategi och få saker att hända. Du förstår vikten av att vara flexibel och kan arbeta över gränser i din arbetsroll.

Vi söker dig som har:

  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, helst med fokus på webb.

  • Erfarenhet av att arbeta i CMS-system. Har du erfarenhet av AEM är det meriterande, men inget krav.

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom liknande roll med fokus på digitala plattformar.

  • Meriterande med erfarenhet av att arbeta i en affärsnära och datadriven marknadstjänst.

  • Goda kunskaper i Google Analytics och SEO.

  • Erfarenhet av att arbeta med Adobe InDesign och Photoshop är meriterande.

  • Erfarenhet av arbete med sociala medier (främst Facebook och LinkedIn) är meriterande.

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

OM KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvariga konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad 2021-09-06

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News