Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Digital Marknadskommunikatör

Klövern, Stockholm

Ansök nu

Nu söker vi dig som vill hjälpa oss ta nästa steg inom digital marknadsföring inklusive att utveckla vår närvaro i sociala medier!

Om rollen:

Rollen fokuserar på genomförande av aktiviteter i våra digitala och sociala kanaler där vi arbetar med såväl varumärkesbyggande som affärsdrivande kommunikation. Du har ett genuint intresse och håller dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen och trenderna inom sociala medier. Din vardag kommer präglas av eget driv och tillit. Här får du arbeta i en miljö som värdesätter nytänkande, framåtanda, innovation och möjligheter.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Arbeta med sociala medier och digitala kampanjer, både betald och organiskt, vilket innefattar spridning, optimering, analys och uppföljning

 • Utveckla digitala aktiviteter och strategier för att nå rätt målgrupp

 • Mäta vilket innehåll som når fram för att, tillsammans med teamet, producera engagerande och konverterande innehåll, oavsett om syftet är att driva affär eller att bygga varumärke

 • Omvärldsbevaka för att hänga med i det senaste inom sociala medier och digital marknadsföring

Mer om dig:

Vi tänker att du är en nyfiken och öppen person som är passionerad i ditt arbete och vill gärna lära dig nytt både personligt och professionellt för att komma med nya förslag och utmana dig själv och kollegor för att bli ännu bättre. 

För att lyckas i rollen bör du ha några års erfarenhet av liknande tjänst, arbetat operativt och strategiskt med sociala medier. Du förstår strategier och prioriteringar inom verksamheten och tillämpar denna kunskap för att uppnå resultat. Här är vi ett team och hjälps åt så att vi tillsammans uppnår våra mål.

För att trivas hos oss tror vi att du;

 • Har ett brinnande intresse för sociala medier- hur de kan optimeras och utvecklas för att både bygga varumärke och skapa tillväxt

 • Har goda kunskaper i Facebook Business Manager, LinkedIn Campaign Manager, Adobe, Instagram och Google Analytics

 • Är van att skriva tilltalande texter för copy, sociala medier och har kunskap kring hur budskap och innehåll skall anpassas till respektive kanal linjerat med Klöverns övergripande tonalitet och kommunikation

 • Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom Medie- och Kommunikationsvetenskap eller inom digital marknadsföring från Hyper Island, Berghs eller liknande.

 • Är både analytisk och kreativ och vet hur du omsätter det till innehåll som ger resultat

 • Är snabb på att ta till dig ny teknik och gillar förändring

 • Förstår att spridning, analys och utvärdering är minst halva jobbet

 • Lagspelare och ser styrkan att samarbeta som ett team.

Om Klövern

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler och aktivt bidrar till stadsutvecklingen i tillväxtregioner. Klöverns cirka 350 fastigheter och 2,6 miljoner kvadratmeter fylls med liv tack vare våra över 4 000 hyresgäster.

Vi arbetar långsiktigt med gemensamma riktlinjer och principer som garanterar hög moral och etik i interna och externa relationer. Med tydliga riktlinjer som stöd byggs kunskap, säkerhet och engagemang hos alla medarbetare vilket också leder till nöjda och trygga kunder samt en hållbar utveckling. Klöverns värdegrund består i stort av tre delar, drivkraft, närhet och engagemang. Drivkraft står för kreativitet, nyfikenhet och att våga prova. Närhet står för Klöverns sätt att arbeta nära kunder och medarbetare på ett enkelt sätt och engagemang betyder att vi ger det lilla extra och bidrar till god stämning.

Genom nya perspektiv skapar vi attraktiva och hållbara miljöer för företag, individer och samhälle!

Vad händer nu?  

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM/ Wise Professionals. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se

Välkommen med din ansökan

Publicerad 2020-11-06

Ansök nu