Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Editorial Implementor

Bonnier Healthcare Sweden, Stockholm

Ansök nu

Har du ett intresse för vård och hälsa i grunden och vill jobba med informationslösningar som skapar förutsättningar för bättre sjukvård och ökad samhällsnytta? Då passar du in hos oss. Vi som jobbar på Bonnier Healthcare har väsensskilda kompetenser och erfarenheter men delar alla passionen att kunskapssäkra vården med patienten i centrum.

Vi söker nu en webbmaster/kommunikatör med förståelse för market automation och hur man driver trafik och konvertering både i egna kanaler liksom i sociala medier.

Om rollen

Vi är en dynamisk och testbenägen organisation som hela tiden utvecklas, lanserar nya produkter och förädlar våra nuvarande. Vi har aldrig långt till beslut men ett starkt fokus på lärande. Våra idéer hämtas från hela organisationen och vi är alltid öppna för inspel och förslag från alla våra medarbetare. Vi är en prestigelöst gäng där alla hjälps åt och dessutom har vi fantastiskt roligt tillsammans.

Du kommer att arbeta som webbmaster för vår olika sajter men med fokus på Netdoktor-sajterna vilket bland annat omfattar att:

  • Ansvar för administrativa uppdateringar i våra systemen.

  • Bygga upp kampanjsidor och enkäter, samt skapa nyhetsbrev, kampanjutskick och nurture flows.

  • Ta fram statistik och rapporter för uppföljning av aktiviteter

Kvalifikationer

Du behöver ha en teknisk förståelse och då du kommer att arbeta i system som Silverstripe, Wordpress, SurveyMonkey och Eloqua är erfarenhet av dessa ett plus. Om du dessutom vill vara drivande i att bygga vidare och utveckla våra varumärken är det ännu bättre.

  • Relevant eftergymnasial utbildning eller minst två års erfarenhet av webbproduktion/digital kommunikation.

  • Flytande i svenska i tal och skrift.

Vem är du?

För att trivas hos oss och vara framgångsrik i din roll behöver du vara en "doer" med god förmåga att självständigt strukturera ditt arbete och trivas i en utvecklande miljö där det händer mycket. Hos oss sker mycket samarbete mellan varumärken och avdelningar så du behöver vara flexibel och relationsskapande. Vi värderar personliga egenskaper högt.

Praktiskt

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du kommer att tillhöra Operations-teamet inom Bonnier Healthcare Sweden. Du rapporterar till vår Analyschef och tillsammans sitter vi i ”Två Drakar” på Rålambsvägen 17, Marieberg/Kungsholmen i Stockholm.

Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan!

Urval sker löpande.

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2020-12-01

Ansök nu