Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Ekonomiassistent

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för ekonomi och faktureringsfrågor samt kundrelationer Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Bonnier News en ekonomiassistent inom affärssupport. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om oss

Bonnier News är Skandinaviens största aktör inom nyhetsmedia med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Local. Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många, totalt når vår journalistik över 5 miljoner läsare varje dag!

Affärssupport är en del av Bonnier News Logistik och produktion. Vi finns på flera orter runt om i landet. Som ekonomiassistent inom annonsfakturering är dina arbetsuppgifter fakturahantering och inkommande ärende kring fakturafrågor. Du kommer att jobba i Salesforce och Agresso och vid behov får du en introduktion av oss.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Hantera fakturafrågor från kund, säljare och samarbetspartner

  • Kontroll av rapporter inför/efter fakturering

  • Förskottshantering och betalning

  • Hantering av returfakturor/upplägg kunduppgifter

  • Kreditera och omfakturera vid reklamationer

  • Säkerställa att kreditvillkor följs och att arbetet sker enligt gällande policy

Om dig

I din roll har du förmågan att vara noggrann i kombination med att arbeta snabbt, strukturerat, lösningsorienterat och ha en bra överblick, utan att tappa fokus på detaljerna.

Som ekonomiassistent jobbar du både självständigt och i team samt trivs i en miljö med snabba avslut och uppdrag som varierar från stora till små.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du håller ordning och reda. Du har även en hög kund- och servicekänsla och samarbetar affärsmässigt med våra användare, företagskunder och samarbetspartners.

Kvalifikationer

Till den här rollen söker vi dig som har gymnasieutbildning gärna från ekonomiprogrammet. Vidare har du erfarenhet av fakturering och/ eller arbete som ekonomiassistent. Därtill krävs det att du har goda kunskaper i ekonomi, goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift samt god datorvana.

Övrigt

Placeringsort: Stockholm

Typ av anställning: tillsvidareanställning

Teamet består idag av 7 härliga medarbetare och tillsammans sitter vi i ”Tidningshuset” på Gjörwellsgatan 30, Marieberg/Kungsholmen i Stockholm. Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan!


OM FÖRETAGET
Som Nordens största medieföretag hjälper vi medborgare och organisationer att fungera i ett demokratiskt samhälle. Våra journalister rapporterar, granskar och berättar om vår tids frågor. Vi inspirerar och skapar affärer genom möten, produkter och tjänster. Med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

På Bonnier News värdesätter vi att våra medarbetare har olika erfarenheter och perspektiv. Jämställdhet och inkludering är prioriterade frågor hos oss och ett av fyra bärande fokusområden i vår hållbarhetsstrategi. Vi vill skapa ett öppet klimat på våra arbetsplatser och strävar efter att hitta talangfulla medarbetare som vidgar våra perspektiv och hjälper oss att bidra till ett mer inkluderande samhälle. Detta genom journalistik och tjänster som är ännu mer tillgängliga för fler. Vi hoppas att även du vill bidra till detta!

Publicerad 2022-06-14

Ansök nu