Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Engagerad moderator

ICA-handlarnas Förbund, Stockholm

Ansök nu

Är du en kreativ och engagerad moderator som brinner för att fånga publiken och är duktig på att kommunicera budskap? ICA-handlarnas Förbund letar nu efter skicklig moderator som kan hjälpa till med våra mötesevent för Sveriges ICA-handlare.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som är en eventkunnig moderator som är engagerad i ditt jobb och har tydliga arbetsstrategier. Du är en person som kan ta ansvar för innehållsskapande och har lätt att förstå din publik och hur budskap ska kommuniceras.

ICA-handlarnas Förbund är medlemsorganisation för Sveriges ICA-handlare. Varje år genomför vi ett flertal event med olika inriktningar, runt om i hela Sverige för och med våra ICA-handlare. Du är med och skapar programmet och innehållet utifrån önskemål kring tema och budskap, både det ICA-handlarna samt ICA-handlarnas Förbund vill förmedla.

Du deltar aktivt i projektmöten samt har dialog med ICA-handlarna och övriga aktörer för att kunna skapa scenprogrammet. På själva eventet kliver du upp på scen som moderator, och med din kompetens, engagemang och gott humör styr du programmet framåt.
Uppdraget är ett konsultuppdrag och gäller främst till våra årsmöten i januari och februari 2021, men vi ser gärna ett fortsatt samarbete med det gemensamma målet att ge våra ICA-handlarna den bästa eventupplevelse.

Din profil

Vi sätter ditt professionella engagemang högt tillsammans med stor arbetsglädje och gott humör. Du kommer vara med i arbetet tillsammans med vår eventansvarig samt respektive distriktsstyrelse bestående av ICA-handlarna. För att passa i rollen tror vi att du är en person som:

  • Brinner för att skapa de bästa eventen

  • Har mycket goda erfarenheter av event samt innehållsskapande

  • Är en scenvan moderator

  • Har förmåga att skapa energi och glädje på scen och hos publiken

  • Har bra arbetsprocesser

  • Inspirerar, motiverar och tycker om att samarbeta

  • Är nyfiken på att sätta sig in i ICA-handlarna och ICA-familjens kultur

Om ICA-handlarnas Förbund

ICA-handlarnas Förbund är medlemsorganisation för Sveriges ICA-handlare och huvudägare till börsnoterade ICA Gruppen. Vi är cirka 40 medarbetare och jobbar med löpande medlemsservice, utveckling av befintliga och potentiella ICA-handlare, affärs- och branschanalyser, kommunikation och opinionsbildning samt samhällsengagemang. Vi satsar också på aktiviteter som stärker handeln som bransch.

Tron på kraften i både individen och det gemensamma är grunden för våra värderingar som vi delar med butikerna, ICA Gruppen och dess verksamheter.

  • Enkelhet: Vi tänker enkelt först

  • Entreprenörskap: Vi skapar möjligheterna

  • Engagemang: Vi gör skillnad

Dina frågor och funderingar

Om du har frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta Mia Ravnborg, Eventansvarig, på mia.ravnborg@icahandlarna.se eller 070- 279 70 55. Frågor kring ansökningsprocessen besvaras av Karin Axelsson, HR strateg, på karin.axelsson@icahandlarna.se eller 072-453 99 32.

Din ansökan

Skicka in din ansökan här. Vi ser gärna att en del av din ansökning är levande visuellt (filmat material).
Sista ansökningsdag är den 30 september 2020. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad 2020-08-21

Ansök nu