Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Erfaren och driven projektledare

OTW, Stockholm

Ansök nu

På 25 år har vi på OTW växt från en handfull drivna journalister och tv-producenter, till över 160 medarbetare på fem olika kontor som alla brinner för att tillsammans med våra kunder skapa engagerande innehåll. Vi fortsätter att växa, vinna priser och slå rekord – och nu söker vi ännu en stjärna till vårt Stockholmskontor.

Detta är OTW
OTW är Nordens ledande – och mest prisbelönta – contentbyrå. Vi jobbar med strategier, innehåll och distribution för några av Sveriges mest spännande varumärken. På vår gedigna kundlista hittar du bland andra IKEA, SAS, Röda Korset, Lärarnas Riksförbund, PostNord och Volvo. Och med Arvid Nordquist som kund kan vi även garantera gott kaffe på kontoret!

Oavsett vilket av våra kontor du jobbar på så arbetar vi tätt ihop i kreativa, effektiva och roliga kundteam, där kreatörer och producenter sitter vid samma bord som strateger och analytiker. Vi levererar kvalitetsinnehåll i alla kanaler och bygger vinnande koncept baserade på behovsanalyser och insikter.

På OTW är vi övertygade om att människor som mår bra och har kul på jobbet, presterar bättre och det är upp till oss alla att bidra till en arbetsmiljö där vi värnar om såväl laget som våra kollegor.

Om tjänsten
Som projektledare hos oss på OTW känner du stor trygghet i att leda, utveckla innehåll och samordna produktioner och kampanjer i olika kanaler, från uppstart till uppföljning. Du trivs med att självständigt driva ett projekt framåt mot uppsatta mål, samordna interna och externa resurser, agera rådgivare mot kund och, förstås, säkra en hög kvalitet i leverans. Du är van vid budgetansvar och har god insyn i strategiarbete.

Att jobba nära kunden är en del av vardagen och vi tror att du har en naturlig känsla för att bygga bra relationer och lyssna in kundens behov och önskemål. Du har också modet att utmana våra kunder och oss själva att våga mer, tänka större och tänja på gränserna i kommunikationen.

Det här är du:

  • Du har minst 5 års erfarenhet som projektledare på byrå.

  • Du har erfarenhet av att operativt leda och driva projekt och kampanjer från brief till uppföljning där du har budgetansvar.

  • Du känner dig trygg med och har erfarenhet av att jobba med kommunikation och innehåll i sociala, digitala och traditionella medier.

  • Du har drivit digitala och rörliga projekt och har koll på exempelvis print, event och fotoproduktioner.

  • Du har en stark, redaktionell känsla och gillar strategisk kommunikation.

  • Du är resultatinriktad och har ett tydligt kundfokus. Du gillar att ha kundkontakt och att driva både projekt och affär framåt.

  • Du trivs i en samordnande roll och har lätt för att samarbeta med kunder, externa samarbetsparter och medarbetare.

Är du en OTW:are?
Som en framtida OTW:are drömmer du om att få jobba med några av Sveriges roligaste varumärken. Du har ett starkt intresse för vår bransch och är nyfiken på våra kunder. Du gillar att bidra till riktigt bra kommunikation – och drömmer om att  just ditt projekt ska vinna branschens finaste priser.

Du är självgående, kreativ och prestigelös och har vana att jobba med tajta deadlines och flera parallella projekt. Hos oss på OTW kan det gå undan, även om vi har stort fokus på en god planering och alltid lutar oss mot tydliga processer för hur vi ska göra vårt jobb. På OTW kommer du utmanas och utvecklas, men framförallt ha riktigt roligt på jobbet!

Är du den vi letar efter? I sådana fall ser vi fram emot att hälsa dig välkommen till oss på Birger Jarlsgatan 61 i Stockholm!

Så här söker du:
Ansökningsperioden är öppen fram till den 19 september och intervjuer görs löpande – så skicka in ditt cv och personliga brev så snart som möjligt. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via vår webbsida OTW.se och inte via några externa tjänster.

Tjänsten är tillsvidareanställning. Frågor om tjänsten besvaras via e-post av Emma Broms, byråchef för OTW Stockholm på emma.broms@otw.se.

Publicerad 2021-09-07

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News