Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Executive Assistent

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Bonnier News är Skandinaviens största aktör inom nyhetsmedia med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Local. Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många, totalt når vår journalistik över 5 miljoner läsare varje dag!

Om rollen

Vi söker nu en Executive Assistant till vår CFO på Bonnier News. Här kommer du att utgöra en viktig del i organisationen där du stöttar CFO och ledningsgrupp med varierande uppgifter, högt som lågt, för att se till att verksamheten flyter smidigt. Du är spindeln i nätet som arbetar proaktivt för att alltid ligga steget före.

I din roll som Executive Assistant kommer du att vara ansvarig för bland annat:

  • Kommunikation gentemot finansteamet

  • Protokollföring vid möten

  • Kalender- och mailhantering

  • Koordinering av bolagsformalia internt och externt

  • Planera och boka resor, samt sköta reseräkningar

  • Mötesbokningar, beställningar inför möten samt iordningställande av mötesrum

  • Inköp och trivselfaktorer

  • Övergripande planering och genomförande av möten och event

  • Löpande administration

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning eller erfarenhet inom intern kommunikation. Vi ser gärna att du arbetat i en liknande roll sedan tidigare. För att vara framgångsrik i den här typen av roll är du en strukturerad, flexibel och serviceinriktad problemlösare som tar sig an varierande arbetsuppgifter med en positiv och prestigelös inställning. Vidare är du bra på att prioritera och du levererar i tid utan att tumma på kvalitet. Du kan komma att hantera konfidentiell information vilket ställer höga krav på din integritet.

Det dagliga arbetet sker på svenska, men en del av vår verksamhet är internationell och därför behöver du kunna hantera engelska obehindrat.

Övrig information:

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du ingår i Bonnier News ekonomiorganisation som består av cirka 70 medarbetare varav merparten i Stockholm. Du kommer att rapportera till CFO, och även arbeta nära Executive Assistant till vår VD. Vi sitter tillsammans på Gjörwellsgatan 30 i Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2020-08-13

Ansök nu