Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Frontendutvecklare

Bonnier News, Stockholm, Sundsvall

Ansök nu

Vill du jobba i gränslandet mellan tech och våra redaktioner, med användarupplevelsen i fokus? Då kommer du att trivas hos oss på Bonnier News – Sveriges största mediehus - där vi just nu söker en framåtlutad frontendutvecklare som vill vara med och skapa nya möjligheter för våra användare. I vårt team “Abbe”, inom vår techavdelning Bonnier News Verktyg, ser vi nu ett behov av en frontendutvecklare som tillsammans med teamet vill bryta ny mark, vidareutveckla och ta tekniskt ansvar för våra centrala redaktionella verktyg, och bli en av våra experter inom området.

Om tjänsten

Som frontendutvecklare i Abbe-teamet kommer du att arbeta i ett tvärfunktionellt team med produktägare, utvecklare och UX-designers. Tillsammans med teamet kommer du att designa och utveckla redaktionella verktyg som uppfyller Bonnier News strategi och användarnas behov. Arbetet bedrivs nära våra kollegor på redaktionen med hjälp av den designprocess som är bäst lämpad för användarproblemet och med den teknik som bedöms vara bäst lämpad för att lösa uppgiften.

Rollen innebär utveckling av nya och befintliga lösningar. Det finns långtgående planer på en hel del ny funktionalitet samt större omskrivningar av frontend. Produkten som teamet ansvarar för är centrala verktyg för redaktionerna och kommer på sikt att bli än mer väsentlig för hela Bonnier News.

Den vi söker

Du behöver vara en fena på moderna Javascript och React, Next.js, Redux och Redux-Saga. Andra kompetenser som behövs är Real-time engines ex. Socket.IO, Node.js, Express, Material UI samt SASS/SCSS. Har du dessutom erfarenhet av bundlers ex Webpack, CI/CD ex. CircleCI och AWS eller GCP är det meriterande.

Förutom att du är en klippa på frontendutveckling är vår förhoppning att du är intresserad av att delta i hela teamets utmaningar och verkligen gillar att vara en i gänget. Frontend fungerar så klart inte isolerat utan det är ett teamjobb att skapa en fantastisk produkt. Vi vill att du bryr dig om den produkt som teamet ansvarar för och vill bidra till att kontinuerligt förbättra. Nya releaser hör till teamets vardag.

Du är nyfiken och gillar att lösa problem tillsammans i en agil miljö. Vi ser gärna att du vill ta ansvar och vara delaktig i planering, prioritering och beslut om utveckling av teamets produkter och dess tekniska arkitektur. Vi tror att du vågar kliva in i ny teknik och genomföra förändringar när behovet dyker upp. Vi vill säkerställa att vi har produkter som snurrar på en modern teknisk plattform och med hjälp av moderna utvecklingsverktyg. Här kommer du att få möjlighet att påverka det!

Exempel på kommande utmaningar för teamet:

  • Ny writer

  • Stöd för co-editing

  • Storytelling

  • Onboarding av varumärken

Högt i tak, en massa humor, frihet under ansvar och roligt på jobbet är något vi värdesätter.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänstens placering kan anpassas beroende på sökandes preferenser, men Sundsvall är att föredra då större delen av teamet sitter där.

Distans/hybrid/on-site, det löser ni i teamet. Det är så klart alltid bra att ses då och då, men det finns i dagsläget inga krav på kontinuerlig kontorsnärvaro. Vi hoppas dock att du kommer att gilla våra kontor och gärna dyker upp där när vi har lite sociala events.


Om företaget

Som Nordens största medieföretag hjälper vi medborgare och organisationer att fungera i ett demokratiskt samhälle. Våra journalister rapporterar, granskar och berättar om vår tids frågor. Vi inspirerar och skapar affärer genom möten, produkter och tjänster. Med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

På Bonnier News värdesätter vi att våra medarbetare har olika erfarenheter och perspektiv. Jämställdhet och inkludering är prioriterade frågor hos oss och ett av fyra bärande fokusområden i vår hållbarhetsstrategi. Vi vill skapa ett öppet klimat på våra arbetsplatser och strävar efter att hitta talangfulla medarbetare som vidgar våra perspektiv och hjälper oss att bidra till ett mer inkluderande samhälle. Detta genom journalistik och tjänster som är ännu mer tillgängliga för fler. Vi hoppas att även du vill bidra till detta!

Publicerad 2022-07-26

Ansök nu