Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag06.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Fullstackutvecklare

Dagens Industri/Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Di-gruppen söker Fullstackutvecklare

Gillar du att jobba i ett tvärfunktionellt självstyrande team med moderna tekniker och användaren i fokus? Vill du utveckla produkter som gör skillnad för demokratin, samhället och det fria ordet?

Då kommer du att trivas i Di-gruppen, en del av Bonnier News – Sveriges största mediehus.

Om oss
Dagens industri och titlar som Aktuell Hållbarhet, Resumé och Dagens Medicin ingår i Di-gruppen där alla Bonnier News varumärken som riktar sig till våra läsare i deras yrkesroll samlas. Som en del av Bonnier News sitter vi vanligtvis på Kungsholmen tillsammans med våra stakeholders, även om vi just nu jobbar hemifrån som en följd av Coronapandemin.

Vi vill genom journalistik, berättelser och kunskap göra de samhällen vi verkar i öppnare, intressantare, mer välinformerade och roligare. Vårt mål är att vara ett ovärderligt verktyg och ge affärsnytta till alla i näringslivet. Tillsammans i teamen skapar vi därför attraktiva, engagerande och långsiktigt hållbara produkter som värnar och stödjer vår publicistiska vision. Våra produkter når hundratusentals människor varje dag, hos oss kommer du se omedelbar effekt av ditt arbete – oavsett om det är en ny feature på en av våra sajter eller ett nytt verktyg för redaktionen du bygger.

Vad kan vi erbjuda dig
Som utvecklare hos oss kommer du att ingå i ett tvärfunktionellt team som jobbar autonomt med att utveckla sin produkt. Vi jobbar gärna med par- och mobbprogrammering, och med effektdriven utveckling nära användarna. Teamen arbetar agilt och testdrivet med releaser flera gånger varje dag.

I teamen arbetar produktägare, designers, UX, SEO, analys och utvecklare – tillsammans i teamet sätter vi detaljerna i arbetssättet anpassat efter uppgiften. Vi värderar självorganiserande team, transparens och coachande ledarskap eftersom vi tycker att beslut ska fattas så nära de som ska utföra besluten som möjligt.

Vanliga tekniker hos oss
Vår techstack är föränderlig, där vi väljer verktyg och programmeringsspråk efter vad som är bäst för produkterna och teamen. Just nu arbetar vi huvudsakligen med:

  • Node JS

  • Javascript

  • React

  • React Native

Vad vi hoppas att du kan erbjuda oss
Vi söker dig som är en erfaren webbutvecklare med djup kunskap och passion för mjukvaruutveckling. Du är prestigelös, gillar att jobba i team för att lösa problem tillsammans i en agil miljö där du och dina teamkollegor själva tar ansvar och driver utvecklingen av er produkt.

Det är meriterande om du har erfarenhet från mediebranschen sedan tidigare. Men kanske har du jobbat med något helt annat som vi kan lära oss av?

Våra produkter riktar sig till alla människor i Sverige, och ju bättre representerade vi är på vår avdelning desto bättre produkter kan vi bygga. Vi tror att din livshistoria, dina erfarenheter och dina personliga preferenser kan hjälpa oss att bli bättre – att vi tillsammans, med alla våra likheter och olikheter, kan forma en kultur och en avdelning som bygger framtidens medieprodukter. Välkommen till Bonnier News.

OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang ute i landet - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-02-15

Ansök nu