Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Grafisk designer

Postkodlotteriet, Stockholm

Ansök nu

Är du en skicklig kreatör som gillar att arbeta strukturerat och lösningsorienterat?

Lockas du av tanken av att se resultatet av det du arbetat med på närmsta busshållplats, i dina sociala medier och andra platser som du rör dig på i din vardag?

Du får arbeta med affärsnära kommunikation i många olika mediekanaler och samtidigt vara med och bidra till en bättre värld. Är det en kombination som triggar dig? 

Perfekt, då kan det här vara jobbet för dig!

Det här gör en grafisk designer hos oss

 • Uppdaterar, formger och producerar återkommande material och kampanjer i befintligt manér. Du säkerställer att all kommunikation tas ut enligt kampanjkoncept och varumärkets grafiska profil. 

 • Redigerar och hanterar still- och rörligt bildmaterial.

 • Levererar korrekta leveransfiler. För digitala såväl som analoga medier.

 • Använder system och plattformar för effektiv produktion.

 • Bygger löpande upp ett bibliotek av grafik, bilder och mallar för återanvändning och använder system för effektiv filhantering.

 • Arbetar i tät dialog med leverantörer (till exempel tryckeri) för att säkerställa bästa kvalitet samt att säkerställa nyttjande av leverantörens kompetens.

 • Utvecklar löpande produktionen för det skiftande medielandskapet.

 • Säkerställer att lagar och regler efterföljs.

För att Inhousebyrån ska lyckas med vårt uppdrag är det viktigt att vi förstår verksamheten, produkten och kommunikationskanalerna. Vi har därför en nära dialog med organisationen för att leverera och bibehålla förtroendet för vår uppgift.  

Om dig

För att trivas och lyckas i den här rollen har du troligtvis en relevant utbildning från erkänd skola samt därefter några års erfarenhet från reklambyrå eller inhousebyrå. Du är van att framgångsrikt hantera flertalet produktioner parallellt. Kunskapsmässigt söker vi dig som även kan: 

 • Creative Suites (omfattande kunskaper)

 • Adlayer

 • Friläggning samt baskunskap i retusch

 • Digital produktion

 • Anpassningsbar design

Till din yrkesskicklighet hör även att motivera, presentera och bidra i konstruktivt i diskussion och idéarbete samt att du är trygg i att ta emot och tillämpa konstruktiv feedback från kollegor/beställare. Det är ett krav att vara flytande i det svenska språket i tal och skrift.

Din nya arbetsplats

Postkodlotteriets inhousebyrå är navet i verksamheten och producerar bland annat stora synliga kampanjer i alla kanaler. Uppdrag utförs åt många interna beställare såsom marknad & försäljning, CRM, produkt-PR och välgörenhet. Du kommer vara en del av ett erfaret och härligt gäng bestående av kreatörer och produktionsledare om totalt 12 personer.

På Postkodlotteriet blir du en del av en utvecklande verksamhet som uppmuntrar nya idéer och initiativ. Här finns mycket kunskap och många olika kompetenser – du får med andra ord kollegor att lära dig massor av. Vi är ett företag som tar samhällsansvar och som tänker långsiktigt och hållbart. Till exempel klimatkompenserar vi genom hela vår affär och arbetar aktivt för att ha en inkluderande företagskultur där alla får synas, höras och känna sig trygga.

Det här låter väl intressant?

Härligt! Vi gör urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan i form av CV och portfolio så snart som möjligt, dock senast 31/10. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering. Därför ber vi dig att undvika att ta med personlig information som foto, ålder och personligt brev i din ansökan.

Novamedia Sverige AB är operatörsbolag för ett av Sveriges största lotterier, Svenska Postkodlotteriet. Postkodlotteriet finns för att generera medel till civilsamhället, och hela överskottet går oavkortat till ideella organisationer. Sedan starten 2005 har det blivit mer än 12 miljarder kronor – tack vare alla som köpt lotter. Samtidigt har över 1 300 svenskar blivit miljonärer. Postkodlotteriet står bakom flera populära tv-program, till exempel Postkodmiljonären och Drömpyramiden. Vi är runt 180 medarbetare som sitter i den klimatsmarta byggnaden Waterfront Building precis bredvid Stockholms centralstation.

Publicerad 2021-10-13

Ansök nu