Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Grafisk Designer

SGDS Gruppen, Skåne

Ansök nu

Till ett längre uppdrag i Malmö söker vi nu två grafiska designers som, i vår inhousebyrå, kommer att vara delaktiga i hela den kreativa processen och skapa produktion för både digitala kanaler och print. Detta är ett konsultuppdrag hos KiMM/Wise Professionals som beräknas pågå i 12 månader med start i början av oktober.

Om rollen

Till SGDS Gruppen och de två divisionerna Dahl och Optimera söker vi dig som är en grym kreatör som har förmågan att förstå kollegans affär, kommunikationens syfte och som kan utmana och inspirera för att sedan skapa de vassaste kommunikationslösningarna. Du kommer att formge grafiskt material för webb, sociala medier och för tryck.

Som Grafisk Designer kommer du att vara delaktig i hela den kreativa processen från analys och kreativ insikt till att utforma kommunikationskonceptet för att sedan producera materialet ända fram till tryck. Du kommer arbeta med produktion för både digitala kanaler och print.

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Formge grafiskt material för webb, print, sociala medier, nyhetsbrev och butiksskyltning

 • Driva den kreativa processen med framtagning av exempelvis: broschyrer, kataloger, skyltar, bildhantering och ikoner.

 • Arbeta i team nära kollegor och kunder med att skapa nöjda och långsiktiga samarbeten

 • Till en av rollerna behöver du vara bra på att uttrycka dig i text för nyhetsbrev, kampanjer och butiksmaterial

I rollen som grafisk designer blir du en del av ett gäng riktigt engagerande kreatörer som alltid finns tillgängliga för sina beställare. Här får du tillmötesgående, kamratliga och lojala kollegor på riktigt och ni jobbar tillsammans i det mest kreativa rummet! För att du ska trivas hos SGDS Gruppen uppskattar du en miljö där det går undan, är högt i tak och där du är en självklar lagspelare men också van vid att arbeta självständigt.

Du är högst delaktig från idégenerering till praktiskt genomförande. Som person tror vi att du är en prestigelös, hjälpsam, engagerad och en serviceminded doer. Du är effektiv, van vid att driva parallella projekt där du sätter strukturen och arbetar från ax till limpa.

Vi ser gärna att du har:

 • Några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll som orginalare, grafisk formgivare, grafisk kommunikatör eller kreatör.

 • Förmågan att se till att alla inblandade förstår hur de ska bidra för att nå dit du vill. Lika självklart som det är för dig att starta den kreativa processen är det att ha koll på detaljerna så att uppdragen slutförs med kvalitet och bibehållen kreativ höjd.

 • Ett krav är att du självständigt kan hantera InDesign

 • Du har även erfarenhet av att arbeta med Photoshop, Illustrator

 • Meriterande är om du också kan hantera After Effects eller Marketing Cloud

Du förväntas ha goda kunskaper i: 

 • Adobe InDesign 

 • Adobe Photoshop

 • Adobe Illustrator

 • Adobe After Effects (meriterande)

 • PowerPoint (meriterande)

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Går du vidare i processen kommer vi även vilja kika på din grafiska portfölj. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Johanna Treschow, johanna.treschow@wise.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad 2022-09-14

Ansök nu