Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Grafisk formgivare

Handelsanställdas förbund, Stockholm

Ansök nu

Är du en grafisk formgivare med bred erfarenhet av bildhantering både i digitalt, print och rörligt samt har en stark känsla för färg och form?

Nu söker Handels en Grafisk formgivare som kommer att ha en viktig uppgift i vårt kampanjteam och på hela enheten Opinion och Kommunikation. Du kommer ingå i Kommunikationsgruppen som har ansvar för: varumärket, den grafiska profilen, webben, reklam, media, kommunikation till förtroendevalda, blivande medlemmar samt sociala medier.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

  • Layout/originalframställning och bildhantering

  • Framtagning av kampanjmaterial tillsammans med kampanjteamet

  • Ta fram kommunikationsmaterial som t.ex. broschyrer, presentationer, både i digitalt och print

  • Producera material enligt vår varumärkesplattform, riktlinjer och tonalitet

  • Ta fram bildmaterial i linje med budskap och kampanjer

  • Producera informativt, engagerande och kreativt material

Vi söker dig som:
Är en grafisk formgivare/originalare av digitalt, print och rörligt material. Du jobbar förmodligen idag på en marknadsavdelning, reklambyrå eller motsvarande.
Som person är du glad, driven, kreativ och skapar ett positivt arbetsklimat.

Kunskaper:

  • Du har relevant eftergymnasial utbildning inom design/formgivning

  • Du har naturligtvis goda kunskaper inom Adobe Illustrator, InDesign och Photoshop, samt Microsoft Word och PowerPoint

  • En stark känsla för färg och form

  • Förmåga att jobba parallellt med flera projekt och van att arbeta mot deadlines

Det här är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Placering är på Handels huvudkontor i centrala Stockholm, med viss flexibilitet att kunna jobba hemifrån. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 29 juni och på grund av semestertider kommer vi påbörja intervjuer först i början av augusti.

Om verksamheten
Handelsanställdas förbund är ett ungt och framgångsrikt fackförbund med cirka 155 000 medlemmar, det tredje största förbundet inom LO. Majoriteten av våra medlemmar arbetar inom detalj-/partihandeln, skönhetsbranschen och inom folkrörelser. Vår ambition är att bli ännu starkare! Därför söker vi dig som vill vara med på resan där vi skapar goda arbetsförhållanden för våra medlemmar.

Ytterligare upplysningar lämnas av Karin Nordin Söderlund, Kommunikationschef, tfn 010-4508433. Fackliga frågor besvaras av Christer Högberg 010–4508067.

Handelsanställdas förbund välkomnar sökande oberoende av funktionsnedsättning, kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, sexuell läggning samt religion eller annan trosuppfattning

Publicerad 2022-05-27

Ansök nu