Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Grafisk Formgivare med projektledartalang

Coeli, Stockholm

Ansök nu

Coeli är ett växande entreprenöriellt finanshus med målsättningen att skapa värde både för kapital och människa. Bolaget är i en stark tillväxtfas inom samtliga affärsområden och har en aggressiv plan för vidare tillväxt. Coeli är partnerägt och har kontor i Sveriges fyra största städer.

Vi söker nu efter en grafisk producent med videokompetens för att stärka upp marknadsteamet. Denna roll blir en del av en växande marknadsavdelning, rapporterar till vår operativa marknadschef och utgår från huvudkontoret i centrala Stockholm.

För att trivas i rollen tror vi att du är en person som brinner för att producera kommunikation i alla dess olika former. Som grafisk formgivare är din huvudsakliga arbetsuppgift att stödja organisationen med grafisk produktion. Arbetet är kanaloberoende och innefattar bland annat produktion av externa kampanjer, varumärkesarbete, interna dokument, print, digitala nyhetsbrev, årsredovisningar, videos, webinar, material till sociala medier och eventmaterial. Du känner dig trygg med produktionsprocessen och har vana att projektleda och kravställa internt för att du ska lyckas med ditt arbete. Med ett starkt sinne för färg och form tummar du inte kring noggrannhet och kvalitet. Du är en flexibel och öppen person som vill utveckla dig själv och din omgivning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Att producera och bistå med idéer för grafiskt material såsom rapporter, annonser, reklamutskick, nyhetsbrev, årsredovisningar, videos, material till sociala medier, eventmaterial samt presentationer.

Ansvarig för korrekturläsning av tex nyhetsbrev och bloggar.

Kommunicera med tryckerier avseende trycktekniker och material vid produktion utifrån din tekniska kompetens.

Kvalifikationskrav
Relevant eftergymnasial utbildning inom grafisk formgivning och videoproduktion som högskola, universitet, yrkeshögskola eller fristående utbildning.

Minst två års yrkeserfarenhet av att ha arbetat tillsammans med kommunikations- och marknadsteam i liknade roll med print och digital visuell gestaltning. Gärna på byråsidan.

Mycket goda kunskaper och arbetar obehindrat i InDesign, Illustrator och Photoshop.

Goda kunskaper inom tex PremierPro, AfterEffects för videoproduktion samt Powerpoint för presentationsmaterial.

Vana av att hämta data från Excel för att föra in i grafiska dokument.

Behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person trivs du i en organisation där den entreprenöriella andan genomsyrar allt och tempot är högt.

Övrig information
Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse
Omfattning: heltid
Placering: centrala Stockholm

Välkommen med din ansökan genom att skicka CV och personligt brev till CareerAD@coeli.se. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 31 januari 2022, men vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan denna annons tas bort. Specifika frågor om tjänsten besvaras av Lina Hård via mail lina.hard@coeli.se.

Information om Coeli
Coeli är en svensk kapitalförvaltare som i dagsläget förvaltar mer än 45 miljarder kronor och består av ett åttiotal medarbetare. Inom affärsområdet Asset Management skapar Coeli produkter och investeringsmöjligheter som erbjuds till en bred målgrupp, från mindre sparare till stora internationella institutioner. Via affärsområdet Wealth Management hjälper Coeli privatpersoner och entreprenörer, med en förmögenhet på minst 5 miljoner kronor, att bygga sin finansiella plan genom stor kompetens och starkt engagemang.

Coeli har funnits sedan 1994 och startades för att visa att man, genom att utmana det traditionella, kan skapa mer värde i kundernas investeringar. Denna framåtanda och starka vilja att göra saker lite bättre genomsyrar verksamheten även idag. Vi strävar inte efter att bli störst, vi strävar efter att bli bäst. På så sätt förblir vi snabba att kunna förändra, förbättra och skapa mer värde för både kapital och människa.

Coeli vill vara en arbetsplats där vi utmanar traditionella lösningar och strävar efter att göra allt lite bättre. En arbetsplats med många möjligheter och hög fart. Vi nöjer oss inte med det näst bästa utan jobbar alltid hårt för att utveckla såväl tillgångar som relationer. Vi jobbar aktivt för att skapa en kultur där vi värdesätter kompetens och involverar varandra för att dra nytta av olika perspektiv. Vi vågar delge våra erfarenheter, upplevelser och kan vara oss själva. Hos oss belönas medarbetarna för att skapa långsiktiga relationer och värden.

Publicerad 2022-01-10

Ansök nu