Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Head of Digital Acquisition

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Head of Digital Acquisition till Bonnier News Lifestyle

Har du en passion för försäljning online, att utveckla människorna runt dig och att gemensamt nå högt satta mål så har vi en möjlighet för dig!

Vi söker nu en Head of Digital Acquisition till marknadsavdelningen på Bonnier Lifestylegruppen. Som Head of Digital Acquisition leder du ett team av kanalspecialister med uppdrag att hitta nya kunder genom digitala kanaler för våra 29 printvarumärken, våra digitala tjänster samt Expressen Premium.

Vi har ett starkt team på plats och ditt uppdrag är att fortsätta utveckla gruppen, leda nya initiativ för att säkerställa att vi kostnadseffektivt kan nå nya kunder även i framtiden samt att aktivt delta i marknadsavdelningens ledningsgruppsarbete.

Du har troligen en bakgrund som specialist och har de senaste åren lett team och utvecklat din förmåga att uppnå resultat genom och tillsammans med andra. Du har djup förståelse för det digitala landskapet och söker löpande nya vägar framåt för att maximera dina resultat.

Profilen vi söker

Är en trygg ledare med styrka i att skapa engagemang

 • Minst 2 års erfarenhet av att leda team

 • Tidigare medarbetare delar gärna med sig av erfarenheter från att ha varit i ditt team

 • Du har tydliga idéer om vad ett effektivt ledarskap innebär och exempel på hur du arbetat för att skapa engagemang i dina team

Har praktisk erfarenhet och förståelse för marknadsföring online

 • Erfarenhet av webbanalys i Google Analytics, trackingfrågor med Google Tag Manager och dashboards i Google Datastudio

 • Utbildning i marknadsföring alternativt motsvarande erfarenhet med djup förståelse för funnels, konverteringsoptimering och olika steg i kundens beslutsprocess

 • Praktisk erfarenhet från att ha arbetat i Google Ads och Facebook Business Manager

Är van att leda mot resultat och nå budgetar

 • Dokumenterade affärsresultat från tidigare roller som ledare

 • Tidigare ägarskap av resultat och kostnadsbudget med erfarenhet av att ta fram egna budgetar

Som person ser vi att du är,

 • Självgående med hög grad av initiativtagande för att driva frågor som är viktiga för ditt team

 • Analytisk med stark känsla för siffror, budgetar och uppföljning

 • En positiv kraft med energi som brinner för ditt arbete och har en ambition om att ständigt utvecklas som ledare

Du kommer leda ett team av fyra kanalspecialister med olika bakgrund och specialiseringar. Idag arbetar merparten av oss på distans men i andra tider sitter vi i ”DN-huset” på Gjörwellsgatan 30, nära Kungsholmen i Stockholm. Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Bonnier News Lifestylegruppen är ett affärsområde inom Bonnier News som ger ut livsstilsmagasin och specialtidningar men även digitala produkter som sajter, nyhetsbrev och mobila tjänster. Totalt har vi 29 starka printvarumärken, exempelvis: Allt om Mat, M-magasin, Expressen, Sköna hem, Teknikens Värld mfl. Vi arbetar även med våra digitala satsningar i tex konsthandeln NOA och Expressen Premium.

Vi är mitt i en digital transformation där vi arbetar med att göra vår journalistik ännu mer tillgänglig för ännu fler personer genom digitala kanaler, digitala affärsmodeller och smart användande av data.

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2020-10-23

Ansök nu