Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

HR-support

Bonnier News AB, Stockholm

Ansök nu

Hos oss på Bonnier News finns många möjligheter att ur ett HR-perspektiv vara med och påverka vår fortsatta digitala transformation. Du kommer att spela en viktig roll i medievärldens fortsatta utveckling. Bonnier News består i dagsläget av cirka 150 varumärken och når över 6 miljoner läsare varje dag. Låter det som en spännande miljö? Då har du kommit rätt!

Inom HR-organisationen är vi idag cirka 25 kollegor, bestående av bland annat HR Partners, HR Business Partners och Talent Acquisition. Vi levererar värde genom att arbeta affärsnära men också genom harmoniserade och centraliserade HR-processer. Vi är stolta över det vi gör och vi tar alla ansvar för att säkerställa en HR-funktion som utvecklas. Nu behöver vi stärka servicen till våra chefer genom en HR-supportorganisation.

Om rollen

I rollen som HR-support kommer du att fungera som en “first point of contact” för våra chefer och medarbetare. Du kommer att ge dagligt stöd i ett brett spektrum av frågor inom HR-området med syftet att supporta våra medarbetare gällande HR-administration. Uppgifterna inkluderar bl.a. Workday support, skriva intyg, anställningsavtal och registrera information i olika system.

Kortfattat innebär rollen att du

 • Agerar som en första kontaktpunkt i HR-frågor

 • Agerar stödfunktion till framförallt chefer inom alla HR-processer

 • Fungerar som länken mellan medarbetaren och hela HR -organisationen samt vårt outsourcade lönekontor

 • Driver och deltar i olika HR-relaterade projekt

 • Omprövar och vidareutvecklar HR-processer och administrativa HR-insatser

Kvalifikationer

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du vara en “doer” med god administrativ förmåga. Du kan prioritera mellan olika ärenden och vara något av en problemlösare, förstå kopplingar och vara beredd att anstränga dig lite extra för att hitta rätt kunskap. Vi värderar personliga egenskaper högt och kräver en fallenhet för service, goda kommunikationskunskaper i tal och skrift, och med fördel känner du dig även bekväm i att kommunicera på engelska. God samarbetsförmåga är ett krav då arbetet kräver ett gott samspel med övriga HR-kollegor och verksamheten.

 • Nyutexaminerad från PA-programmet alternativt ha omkring 2 års erfarenhet från administration och allmänt HR -arbete

 • God social kompetens

 • Goda IT-kunskaper

 • Intresse av digitala system och processer

Meriterande

 • En fördel med grundläggande kunskap i löneadministration

 • Önskvärt med erfarenhet av Workday

 • Gärna grundläggande kunskap i Medvind

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning (med 6 månaders provanställning).

Du rapporterar till Anna Telander, Head of HR strategiska projekt. Vi sitter på huvudkontoret beläget i ”Tidningshuset” på Gjörwellsgatan 30 på Kungsholmen i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-09-10

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News