Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Interim Produktionsledare

KiMM, Västra Götaland

Ansök nu

Just nu söker vi en duktig och driven produktionsledare till vår kund i Borås! Uppdraget är på heltid med start omgående och minst 3 månader fram.

I din roll som produktionsledare kommer du arbeta med att leda, planera och kvalitetssäkra produktionen i studion hos kund på plats i Borås. Du är en viktig del i samarbetet mellan kund, projektledare och kreatörer, där du kommer att ha personalansvar över fem personer som är inredare, fotografer och assistenter. Vidare ansvarar du för att driva arbetet framåt och säkerställa att projekten löper på ett effektivt och tillfredsställande sätt. 

Vi tror att du som söker har jobbat ett par år som produktionsledare eller projektledare inom marknad. Har du en relevant utbildning i bagaget är det fördelaktigt, men inget krav. A och o för att lyckas i rollen är struktur, noggrannhet och att du har lätt för att samarbeta. Du har en förmåga att följa upp och snabbt skapa dig en helhetsbild av saker och ting. Som person är du en ”people´s person” då du har många kontaktytor, interna såväl som externa. Du har inga problem att jobbat i ett högt tempo och du tar snabbt till dig nya miljöer och är nyfiken och frågvis. 

Vi på KiMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi finns i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är idag ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Som konsult hos oss på KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchefer Amanda Spejare, amanda.spejare@wise.se, och Johanna Treschow, johanna.treschow@wise.se.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad 2022-09-23

Ansök nu