Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Key Account Manager

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Bonnier News är Skandinaviens största aktör inom nyhetsmedia med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Lifestyle. Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många, totalt når vår journalistik över 5 miljoner läsare varje dag!

Vi är mitt i en digital transformation där vi arbetar med att göra vår journalistik ännu mer tillgänglig för ännu fler personer genom digitala kanaler, digitala affärsmodeller och smart användande av data. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala
 förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.

Nu söker vi en Key Account Manager till vårt affärsområde BBM jobb & Karriär som vill vara med och utveckla platsannonsaffären på nya och befintliga konton (digitalt/print/event).

Om rollen

Inom vårt affärsområde arbetar vi med flera varumärken inom rekrytering och platsannonsering: Fastighetsjobb, Byggindustrijobb, Aktuell Hållbarhet, Dagens Medicin, Resumé och Dagens Media med befintliga samt nya konton (digitalt/print/event), med stort fokus på den digitala affären.

Du kommer att bearbeta viktiga annonsörer och framförallt skapa starka affärsrelationer med nyckelpersoner på mediebyråer, rekryteringsbolag samt slutkund. Det kommer att vara avgörande med förmågan att bearbeta sina kunder på ett affärsmässigt och strategiskt plan, för att skapa nya långsiktiga möjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Du äger och ansvarar för hela affärsprocessen- från start till mål och säkerställer att kunderna får den bästa möjliga utdelning på sina annonser.

 • Du skapar goda relationer med såväl befintliga som potentiella kunder och ser till att vårt erbjudande är väl implementerat hos dessa.

 • Säljprospektering och leadsbearbetning.

 • Fokus och leveransansvar mot tydligt uppsatta mål, budgetuppfyllnad per månad

 • Kundförberedelser och kundanalys

 • Implementera och utveckla BBM Jobb & Karriärs erbjudande till marknaden

 • Skapa förutsättning för långsiktighet i arbetet med kund: Avropsavtal och Employer Branding

 • Tydliga aktivitetsmål och säljmål

Vem är du?

För att trivas hos oss och vara framgångsrik i din roll behöver du vara en "doer" med god förmåga att självständigt strukturera ditt arbete, du är flexibel samt älskar förändringar och trivs i en utvecklande miljö där det händer mycket. Vi värderar personliga egenskaper högt och ser att du är en person som är en relationsskapare. Hos oss arbetar man mycket med samarbeten mellan våra varumärken och avdelningar

Kvalifikationer

 • Minst ett par års säljerfarenhet. Meriterande om det varit inom media

 • Du har dokumenterat mycket goda säljresultat under en längre period

 • Du har god förståelse för rekrytering- och platsannonsaffären.

 • Kreativ och lösningsorienterad.

 • Erfarenhet inom digital marknadsföring.

 • Van vid att driva försäljning med både nya och återkommande kunder.

 • Har ett proaktivt och serviceinriktat arbetssätt.

 • Är bekväm att prata med beslutsfattare på ett förtroendeingivande sätt.

 • Högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning är meriterande

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du kommer att tillhöra ett team på 5 personer och du rapporterar till Cecilia Asplund, försäljning och marknadschef och tillsammans sitter vi i ”Tidningshuset” på Gjörwellsgatan 30, Marieberg/Kungsholmen i Stockholm.

Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan!

Urval sker löpande.

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2020-11-16

Ansök nu