Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Kommunikationschef

Kiviks Musteri, Skåne

Ansök nu

Nu finns chansen att bli del av ett av få familjeägda bolag, som i femte generationen driver sin fina hantverksarv inom livsmedelsindustrin vidare. Kiviks Musteri söker en erfaren och engagerad Kommunikationschef som ska leda kommunikationsavdelningen och arbetet med företagets såväl externa som interna kommunikation. Är du en passionerad kommunikatör som drivs av att få leda ett team och fortfarande vara med operativt i kommunikationsarbetet? Trivs du i en familjär kultur som präglas av att viljan att lyckas är större än rädslan att misslyckas? Vill du dessutom ha en prunkande äppelträdgård att strosa runt och hämta energi och inspiration i, precis utanför kontoret? Då kan detta vara drömjobbet för dig!

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals med start så snart som möjligt. Uppdraget kommer att pågå i 6 månader med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid och är placerad i Kivik, på underbara Österlen. Bor du närmare Lund finns även möjlighet att utgå från kontoret i Fjelie. I Kiviks kultur månas det om att skapa energi tillsammans, därför utgår man till största del från kontoret men det finns en flexibel inställning och öppnas även upp för att kunna arbeta remote till viss del.

Din roll
Som Kommunikationschef leder och fördelar Du arbetet med Kiviks Musteris externa såväl som interna kommunikation. Uppdraget innefattar både bolags- och varumärkeskommunikation för alla produkter. Du kommer att leda två duktiga kommunikatörer och tillsammans arbetar ni för att ta Kiviks fina varumärke till nästa nivå. Då rollen är bred är det lika viktigt att du är prestigelös och beredd att hjälpa till där det behövs som att du har god prioriteringsförmåga och hittar balansen mellan strategiskt arbete och fokus här och nu. är All kommunikation utgår från bolagets värderingar och varumärkeslöfte.

Som Kiviks Musteris kommunikationschef blir du en viktig förebild då ditt arbete kommer ha stor inverkan på hur varumärkesidentiteten uppfattas och utvecklas. Du ges du möjligheten att planera och lägga upp arbetet på ett sätt som passar dig. Uppdraget innefattar även ansvar för hemsida, intranät, SoMe-kanaler samt PR och kundklubb. Du planerar och utför marknadsaktiviteter/-kommunikation och du ansvarar för kommunikationsplattformar, konsumentkontakt, eventbokningar samt reception vid behov.

På Kiviks Musteri vet man att man inte kan göra allt tillsammans, men tillsammans kan man göra allt! Därför kommer du ha ett nära samarbete med dina kollegor, ditt team och din chef. I rollen kommer du att rapportera till Sales- and Marketing Director.

Din profil
Vi tror att du är en handlingskraftig och trygg person med god samarbetsvilja. Du är nyfiken, gillar att ta initiativ samtidigt som du värdesätter teamet. Vi ser gärna att du har en medievana och erfarenhet av kriskommunikation. Du har god erfarenhet av att utveckla, implementera samt följa upp kommunikation utifrån social media.

Du är en trovärdig kommunikatör ut i fingerspetsarna och kvalitet är något du värderar högt. Erfarenhet från FMCG eller dagligvaruhandel är meriterande. Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning t ex inom kommunikation, marknadsföring eller dylikt. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om Kiviks Musteri
Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi har dessutom ett välbesökt besöksmål med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.

OM KIMM & Wise Professionals
Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?
Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvariga konsultchef Stephanie Grammenidis, stephanie.grammenidis@wise.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad 2021-09-06

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News