Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Kommunikatör

Kommunal, Stockholm

Ansök nu

Kommunikatör med inriktning produktion för digitala kanaler

Arbetar du med formgivning, filmproduktion, filmredigering, animering och kommunikation för digitala kanaler? Är du prestigelös och arbetar lika gärna med att ta fram ett koncept som att skapa enklare digitalt innehåll? Har du erfarenhet från inhousebyrå eller reklambyrå och gillar att bjussa på kunskap, så att fler kan göra mer av vad du gör? Har du dessutom intresse för att arbeta i en medlemsstyrd och idéburen organisation? Då kan du vara hen vi söker!

Arbetsuppgifter
Din arbetsplats är på redaktionen vars uppdrag är att producera, redigera, publicera, moderera och analysera medlemskommunikation i Kommunals kanaler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att producera digitalt material för webb, intranät, sociala kanaler, nyhetsbrev, utbildningar och mycket mer, men även andra arbetsuppgifter som finns inom redaktionen kan komma att förekomma. Inom redaktionen arbetar vi nära varandra och hjälps åt. 

Redaktionens uppdrag kommer från hela organisationen men det finns också plats för att testa och ta ut egna idéer. Redaktionen ansvarar för innehållet på Kommunals webb-, intranät, appen ”Nära dig” och Kommunals sociala kanaler, samt ansvarar för analys. Du rapporterar till redaktionschefen. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som kan formgivning och layout och kan producera ett engagerande innehåll i framförallt digitala kanaler. Att skapa textrolls, animera, göra infografik, sätta ljuset vid en filminspelning är vardagsmat för dig. Du plockar snabbt ut essensen i en text och kan paketera om rapporter och utredningar till medlemskommunikation.  Du vet vilka format som passar till vilken kanal och har tankar och idéer om vad som kommer att nå fram. Du är mycket van vid att hantera många program i Adobesviten. Du anpassar språk och tonalitet till målgruppen. 

Som person söker vi dig som är kreativ, noggrann och samarbetsorienterad. Du är även bekväm med att stundtals arbeta i högt tempo.

Anställningsvillkor och förmåner
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med placering på Kommunals förbundskontor, Hagagatan 2, i centrala Stockholm. I denna rekrytering tillämpas 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns med Handels tjänstemannaklubb.

Kommunal arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de positiva effekter som en jämn könsfördelning och en ökad mångfald kan tillföra verksamheten. Vi förutsätter att du som söker delar Kommunals värderingar och inser värdet av fackligt arbete.

Det viktigt för oss att du ska trivas och må bra på din arbetsplats. Som anställd på Kommunal erbjuder vi dig ett arbete med kunniga och engagerade kollegor i en trivsam miljö med möjlighet till utveckling i linje med ditt uppdrag. Det är en självklarhet för oss att du omfattas av ett bra kollektivavtal som bland annat innehåller tjänstepension och försäkringar och ett generöst friskvårdsbidrag.

Ansökan
Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du motiverar varför just du skulle passa för denna tjänst. Sista ansökningsdag är 2020-09-29. Vi tillämpar löpande urval, så ansök gärna redan idag, eller tipsa en vän!

Har du frågor kring tjänsten, kontakta gruppchef Marika Tyrsén, 010-4427129. Facklig företrädare är Yvonne Ahlin, Handels tjänstemannaklubb, 010-442 71 53 eller 070-736 60 61.

Publicerad 2020-09-15

Ansök nu