Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Ledarskribent

Dagens Industri, Stockholm

Ansök nu

Dagens industri är Nordens största affärstidning. Med Sveriges främsta ekonomijournalister och analytiker levererar Dagens industri varje dag ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt.

Har du erfarenhet av journalistiskt arbete med inriktning på ekonomi och näringsliv? Då ska du söka rollen som ledarskribent hos oss!

Kvalifikationer:
Erfarenhet av journalistiskt arbete, gärna med inriktning på ekonomi och näringsliv. Vana vid att skriva snabbt om varierande frågor. Förmåga att snabbt läsa in sig på nya ämnen. God stilist.

Värderingar:
Du ska dela ledarredaktionens övertygelse om vikten av ett fritt samhällsskick, fria företag, privat äganderätt och fria marknader samt ha ett självklart intresse för frågor som är viktiga för näringslivet.

Frågor om tjänsten besvaras av PM Nilsson, politisk redaktör Dagens industri. Kontakt: pm.nilsson@di.se

Fackliga frågor besvaras av SJF-klubbens ordförande David Hylander, david.hylander@di.se

  • Vi värnar om det fria ordet

  • Mediesveriges starkaste
 varumärken

  • Vi leder den digitala
 förändringsresan

  • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

  • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

  • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-10-08

Ansök nu