Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Marknad & Kommunikation

KiMM, Skåne

Ansök nu

Vi på KIMM arbetar på uppdrag med några av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom marknad och vi vill alltid komma i kontakt med vassa personer som brinner för marknadsföring.

Till våra rekryteringsprocesser och konsultuppdrag inom affärsområdet KIMM söker vi alltid efter vassa personer verksamma inom området kommunikation, information, marknad & media med ett brinnande intresse för marknadsföring. Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på KIMM i Skåne kan anmäla ditt intresse för våra uppdrag. Detta är inte en annons kopplad till ett skarpt uppdrag. För att öka dina chanser till att komma på intervju råder vi därför dig att även skicka in ansökan till våra skarpa konsultuppdrag på hemsidan.

Som konsult blir du anställd av KIMM, som är en del av Wise Professionals AB, under en period som vanligtvis varar mellan 6-18 månader. Många av våra konsulter går från ett uppdrag till nästa och ungefär hälften av alla blir anställda hos våra kunder. Det är det bästa betyg som vi kan få! I konsultrollen möter du olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du på kort tid utvecklar både ditt personliga nätverk och ditt CV.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som vill jobba som bland annat:

 • Marknadsanalytiker

 • Marknadskommunikatör

 • Marknadsassistent

 • Social media specialist

 • Digital Marketing Specialist

 • Marknadsansvarig

 • Copywriter

 • Grafisk designer

Här är några exempel på arbetsuppgifter som kan ingå i dina arbetsuppgifter:

 • Vara delaktig i att bygga strategier för digital kommunikation samt driva operativa insatser

 • Löpande publicera innehåll i olika sociala kanaler; LinkedIn, Facebook, med flera

 • Mäta och följa upp effekten av publicerat innehåll

 • Leadsgenerering (strategi och planering, stödja business units i utförande och uppföljning)

 • Webbplats (innehåll, struktur, utveckling och övergripande insikter)

 • Grafisk formgivning till produktion

Vem är du?

Vi söker dig som är en social och serviceinriktad person med en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du har en förmåga att lära ut och sprida din kunskap inom koncernen och ser dig själv som en teamplayer. Du kan säkerställa en bra kundupplevelse i digitala kanaler med informativt, inspirerande och välstrukturerat innehåll samt driva och stödja ett datadrivet tankesätt.

När du blir en av oss

Som konsult hos KIMM erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta Konsultchef Johanna Treschow, johanna.treschow@wise.se vid frågor.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad 2022-09-23

Ansök nu