Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag16.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Marknads & PR Koordinator

VisitDenmark, Stockholm

Ansök nu

VisitDenmark i Sverige önskar stärka sitt team med en Marknads & PR Koordinator

Om oss:
Sverige är en viktig marknad för Danmarks turistnäring. Svenskar utgör den tredje största gruppen av utländska turister. Tillsammans med danska turistpartners och svenska transportörer ansvarar VisitDenmark för att planera och genomföra marknadsföringskampanjer som säkrar Danmarks ställning som ett av svenskarnas favoritresmål.   

Till vårt marknadskontor i Stockholm söker vi nu en Marknads & PR Koordinator som i nära samarbete med vår Marketing Manager och vår PR & Press Manager säkerställer en fortsatt framgångsrik marknadsföring av Danmark till svenskarna. Det svenska kontoret rapporterar till vår norska & svenska marknadschef som är placerad i Köpenhamn. 

Den idealiska kandidaten har ett par års erfarenhet från en mediebyrå eller liknande position och trivs i en arbetsmiljö där det är många bollar i luften. Vidare letar vi efter dig som är proaktiv, gillar att ta ansvar för att driva våra projekt framåt och som både trivs och drivs av och med utmaningar. Du blir en del av ett starkt team på tre personer i Stockholm och har därmed möjligheten att sätta stor prägel på vår samarbetskultur och teamkänsla.  

Om tjänsten: 
Projektkoordinering med ansvar för: 

  • Samordning och insamling av partnerinnehåll i samband med marknadsföringsinsatser. 

  • Koordinering av annonsproduktion för olika mediekanaler. 

  • Bistå och assistera godkännanden av annonser, rapportering och uppföljningar till partners. 

  • Sammanställning och utvärdering av marknadsföringskampanjer (utfall mot diverse KPIs). 

  • Koordinering med vårt kontor i Köpenhamn i samband med egna medier (nyhetsbrev, sociala medier och portalen). 

  • Koordinering mellan press och marknadsföringsinsatser på den svenska marknaden. 

  • Ansvar för att svara på förfrågningar från svenska turister. 

  • Bistå marknadsföringskontoret med presentationer, rapportering och allmän administration.  

  • Media och branschbevakning 

  • Bidra med nya friska idéer.  

Du behärskar svenska i tal och skrift på en nivå motsvarande ett modersmål. God engelska i tal och skrift ses som meriterande. Kunskap om Danmark och det danska språket är en fördel, men inte ett krav.  

Om dig: 
Vi söker dig med ett par års marknadserfarenhet. Det är en stor fördel om du har en bakgrund från en mediebyrå eller en liknande position med många aktörer att ta hänsyn till - både kunder och leverantörer. Det är viktigt att du har erfarenhet av det svenska medielandskapet, har erfarenhet av att analysera medieplaner och har "hands on" erfarenhet av digitala plattformar. Att du jobbat med Word och Excel ser vi nästan som en självklarhet. Det är också en fördel om du har kunskap om Google Analytics, men det är inte ett krav. Vi letar efter en social, proaktiv person med stort driv, god energi, struktur och ”den danska glimten i ögat”. 

Vi erbjuder: 
Som vår nya Marknads & PR koordinator får du ett spännande jobb i en internationell miljö där du kommer att samarbeta med många engagerade kollegor både i Sverige och i utlandet, speciellt på huvudkontoret i Köpenhamn.  Du kommer att jobba från VisitDenmarks kontor på Centralstationen i Stockholm i ett team som består av tre medarbetare. Totalt får du ca 80 dynamiska och engagerade kollegor i Köpenhamn och på våra marknadskontor. 

Vi har en informell och ledig ton och lägger vikt vid att med jämna mellanrum samla hela organisationen.  

Det rör sig om en fast heltidsanställning. Lön efter kvalifikationer.   

Ansökning: 
Ansökning, CV samt relevant dokumentation från tidigare anställningar skickas in – på svenska – via vårt E-rekryteringssystem, genom att använda ”søg stilling” (sök tjänst) funktionen, senast den 15.e maj 2021. Vi tar endast hänsyn till ansökningar som kommit in via vårt E-rekryteringssystem. Skicka gärna din ansökan snarast möjligt, vi kommer att hålla intervjuer löpande. 

Som en del i rekryteringsprocessen kan vi be dig om en personlighet- och logiktest. 

Om du har frågor angående rollen är du välkommen att kontakta Marknadschef för Norge och Sverige, Flemming Bruhn, på mobil +45 40 41 85 15 eller Marketing Manager i Sverige, Åsa Lindberg på mobil +46 070-509 69 08. 

Vi ser fram emot att få din ansökan! 

Publicerad 2021-04-19

Ansök nu